A politikust a koronavírus döntötte le, 30 kilót fogyott, az izmai szinte elsorvadtak, szúrások és felfekvések nyomaitól is szenved.

Bányai Gábor a Halasmédiának adott interjút Balatonfüreden, ahol rehabilitációs program keretében segítik a felépülését. 

"Gyakorlatilag az izmaim elsorvadtak, közel 30 kilót fogytam, tele van a testem szúrások helyével, és sajnos felfekvések is keletkeztek rajtam. Sok-sok segítségre szorulok a napi teendőim elvégzésében, a felállás is nehézség, de élek. Hálával gondolok mindazokra, akik segítettek lélekben és fizikálisan. Elsősorban az orvosokra, az ápolókra. Büszke vagyok a családomra, a feleségemre, a gyermekeimre, az édesanyámra, akik, mint utólag megtudtam, végig velem voltak. Azoknak is köszönettel tartozom, akik a távolból imáikkal vagy az életemért való aggódással kifejezték törődésüket"

– mondta a nehéz időszakról a képviselő.

Újra kellett éleszteni, a klinikai halálból hozták vissza a Fidesz képviselőjét

Fotó: MTI/Ujvári Sándor

A politikus elmondta, átélt olyan pillanatokat, amikor lekapcsolódott a testi életről.

"Nem láttam kívülről magamat és hangok, határozott üzenetek jutottak el hozzám. Nem kérdés számomra, hogy Istennel kerültem kapcsolatba. Azt üzente a hang, hogy előkészített mindent, megvan a helyem az örökkévalóságban, találkozhatom például apámmal, de választást is hagyott. Az mondta, ha úgy érzem, hogy van még dolgom, maradhatok. Bármilyen furcsán is hangzik, döntési helyzetbe hozott"

– mondta.

Hozzátette azt is, hogy neki perceknek tűnt az alvása, ébredéskor fájdalmak gyötörték, nem tudta hol van, haza akart menni és sírt.

"Beszélni nem tudtam, miközben közölni akartam a gondolataimat, a kéréseimet. Semmim nem mozgott, nem éreztem a végtagjaimat. Szellemileg ép, de mozdulatlan, kommunikálni képtelen lény voltam. Előfordultak olyan pillanatok, amikor legszívesebben meghaltam volna a fizikai, lelki gyötrelmek miatt. Aztán néhány nap alatt kitisztult minden. Találkoztam a családommal, ami óriási erőt adott."

- tette hozzá Bányai. 

Forrás: 24.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.