Füzesgyarmaton az önkormányzati alkalmazott nem írta alá a napi 2000 forintért dolgozó közmunkások napját, mert szerinte nem nyírtak le elég füvet.  

Mindezt Hadházy Ákos független képviselő tette közzé Facebookon. 

A politikus leírta, hogy miután nem írta alá a munkavezető a napját, az egyik közmunkás levélben megkérdezte, hogy mi az elvárt norma, amire lekezelő választ kapott.

Ebben a munkavezető arra hivatkozik, hogy ő egy órára beállt kaszálni reggel („mert amit eddig követeltem, nem sikerült levágni és az Önök biztatására”), majd abból kiszámolta, hogy hány négyzetméter a napi adag. Ráadásul, a végén megállapította:

„A damil nagyon jól vágja a füvet. Az idő tökéletes. Minden megfelelő a munkavégzéshez, minden más csak az Önök hozzáállásán múlik.”

Forrás: Facebook

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
@Shikari: baszki, az igaz, de szarér-húgyér egész nap a hőségben?...

Mondjuk nem kellene ebbe beleugatnod...

Puszillak cimbi.
rokker33
Haha menjen akkor egy összeszerelő üzembe napi 12 órás munkakörbe. Ott nem elfogadott az italozás meg a teljesítmény nélküli munkavégzés ! Ismerem a valódi helyzetet. Napi 2 óra munka 4 óra pihenés a maradék 2 meg lapáttámasztás,mert a nap végén a 2 óra munkát meg a 2 liter jóbarátot meg a coopos vodka miatt fáradalmakat kikell pihenni xD
NKF
Na,Jakabka után következik Szarházy Ákó minden dolgok tudója Nyírségtöl ,Zaláig.
A mesebeli "Mindentudó dongó" csak kisinas lehet hozzá képest!
Málna
@jesz: Senki nem kényszeríti őket, hogy "szarér-húgyér" dolgozzanak. Kereshetnek maguknak rendes állást is.
Qqberci
Kipróbálnám a damilt az "önkormányzati alkalmazotton - no meg @Shikarescun:
csak úgy....
érdekes álláspontok a kedves fideszes táborból! még,hogy csak az eu. nézi le a magyarokat! :)
érdekes az is,hogy ezeknek a szerencsétleneknek a 99% a,-veletek együtt a fideszre szavaz!
egy 60 körüli vidéki,hol a pétscába találna magának munkát ha már rozoga kategóriás?
shikarit,aki még sosem dolgozott csak mesélt róla,azt bebaxnám egy munkatáborba,hogy tanuljon szakmát és böcsületet! a leg nyomorultabb bennetek,hogy a szintén fideszre szavazó hüle kollégáitokat fikázzátok,-ennél nincs aljasabb..
nezelodo
Az építőiparban napi 8-10 órában úgy tudom, 15 000 Ft vidéken is a segédmunkás munkabér. Miért nem jelentkeznek oda? Bár a munkaadóktól hallom, előírná némelyik munkavállaló a szabad piálást is ezért az aprópénzért.
Van némi összehasonlítási alapom, legutóbb mérték a kaszálásban a teljesítményemet, a Tanú hegyek futói, indulásától érkezésig 2000 m2 vágtam le félméteres gazból, közben negyedóra kiesett a villanyóra leolvasó látogatása miatt, és két óra volt a szintidő a futóknak és nekem a kaszálásban is. Egyébként napi nyolc tankolás volt a norma vállalkozásban teljes gázzal hajtva gépet, a vállalkozónak is, és a vele együtt dolgozó beosztottnak is, évi 150-200 munkanapon.
rokker33
@csak úgy...: Hol van olyen hivatalos munka az európai unióba, ahol semmilyen követelmény nélkül felvesznek bárkit és a havi kereset nem éri el még a 200 eurót sem!Pedig amúgy teljes munka csak a sok kivénhedt alkoholista és a 4 osztályos cigányok semmilyen más munkát nem tudnak elvégezni és nem értenek semmihez.Komolyan én korhoz és minimális követelményhez kötném, mondjuk 50 év felett lehetne jelentkezni vagy bírság ledolgozás miatt ,vagy min 1 év munkanélküliség megléte esetén!Menjenek a fiatalok rendes munkahelyre ne verjék a faszukat egész nap a fa alatt!
jesz
@Málna: 17.10...kedves Málna! Ez a tanácsod most fájt, mondhatni csalódtam...

...de...nincs veszve semmi...felöltözöm, és lemegyek a pincébe feldolgozni ezt a mélyenszántó bölcsességet...

Kedvem lenne találkozni veled, és meglátogatni Füzesgyarmaton a szarér-hugyér dolgozó közmunkásokat...ott elmondhatnád nekik a javaslatod...a kocsim hűtött, kényelmes, gyors...minden adott.

Na?
csak úgy....
@rokker33: nálad az a probléma,hogy sokszor rossz irányból közelíted meg a dolgokat!
aki magyarországon 50 fölött elveszítette a munkáját egy gyár bezárás vagy hosszantartó betegség miatt az szerinted hány hónapig kapja a munkanélkülit? a hajléktalan csavargók 70% a rendes ember volt,még mielött nem csapott be a magyaros ziccer! számlák,törlesztés ..stb. közbe örült ha ehetett meg kurva drágák a gyógyszerek,ott vannak a gyerekek,mi lesz velük ha...
a mostani magyar szociális törvények,lehetöségek pár hónapon belül ledarál,bedarál egy valamikori "rendes" családot ,-mint dúró dóra egy szerinte buzis mesekönyvet,-ha valaki lebetegszik,elpatkol a családból az egy katasztrófa ,sokaknak a temetésre sem fussa..
a máról-holnapra életükböl kifolyólag..
egy szerinted lecsúszott embert ,elöször kérdezd meg,hogy mi volt és honnan került oda,még mielött belerúgsz...
beszarás -,ezt a felebaráti szeretetet nem a keresztényi magyar kúrmánynak köne hirdetni ?
csak úgy....
@Shikari: baxod tibim,te ebben szakértö lehetsz! :) hány éve vakarod otthon fidesz segélyböl a micsodádat,te igénytelen és eszetlen barmocska? -hallom ,pár hete portásodsz...
gina
Gondolom fideszes a polgi.. azt tudják hogy kellene dolgozni ,én minden fideszes és kormány mocsoknak megmutatnám mi a napi munka, orosz kőbánya a szemeteknek.. csak a lopás hazugság ami náluk megy de az teljes gőzzel
gina
@Málna: Téged kellene szarért húgyért innen kitiltani ribanc
justhpeter
Én egy rendes emberke vagyok és nem szemétkednék az emberekkel Füzesgyarmaton (sem). Ennek a derék füzesgyarmati politikusnak sem kötnék bele a napi munkájába. A kétezer forint napi bérét is odaadnám neki. Természetesen többet egy forinttal sem, mert többet nem is érdemel.
ómió
Hullaházy efftárs szerint efftársiasan kéne?
Málna
@jesz: Mi értelme lenne? Azt sem értenék, miről beszélek.
Aki Én
@Málna: Az biztos. Azt senki nem érti...
De azért beugathatnál nekik is, te naplopó nyalonc.
Málna
@Aki Én: Ezek szerint te sem? És még nekem mondod állandóan, hogy nem értek semmit? Milyen mérges vagy ma is. Nincs vitorlázás, itt lopod a napot 30 fokban?:-)
Aki Én
@Málna: ...nincs :(
Majd hétvégén :)
Málna
@Aki Én: Szegénykém...Ott is ilyen feszült vagy mindig?
Málna
@Aki Én: Nem, tényleg az vagy. Ordít minden kommentedből. Sok emberre tudok itt egy jellemző szót mondani, te a görcs vagy...Minden bántás nélkül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.