A kezdő téma természetesen a hétvégi Magyarország-Franciaország meccs volt, ahol a nemzeti tizenegy kvázi győzelemmel felérő döntetlent játszott a világbajnok ellen. “Azt gondolom – és ezt minden szolgalelkűség nélkül – hogy ez Orbán Viktor óriási diadala” - jelentette ki kezdés gyanánt a Demokrata főszerkesztője. Egy pillanatra vegyük komolyan, amit Bencsik mondott: valóban csak annyira tartja kedvenc pártja kedvenc vezetőjét, hogy ha minden tudását összeszedi, akkor is csak egy döntetlenre képes?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A homokosok Mekkáját ott találod a Parlamentben, köcsögény. Úgy hívják őket, hogy fidesz-kdnp. Te is odatartozol.
Dr. Proktor
Ha pedig már Orbán diadalánál tart a franciák elleni döntetlen kapcsán, gondolom szebb időket ébreszt a lelkében Rákosi pajtás, gondolom akkor is haszonélvező volt mint manaoság, hiszen akkor világbajnoki ezüst volt az eredmény...
Nessy
@Dr. Proktor: Szegény csapat, nem fogadta üdvrivalgás, amikor hazajöttek. Ha jól emlékszem, nagyon csendben érkeztek meg a pályaudvarra.
Bencsik a Munkásőr c. lap munkatársa,szerkesztője, Bayer a Szabad Nép minkatársa voltak. Akkoriban azt a talpat nyalták, most ezt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.