Para-Kovács helyett Bayer Zsolt  Így alakítottuk át a szélsőliberális Magyar Hírlapot ezzel kezdi Stefka István bejegyzését a Pesti Srácokon.

A Pesti Srácok exkommunista lapigazgatója nagyon büszke arra, hogy fideszes pártlap lett a Magyar Hírlapból

A lap szerint a kétezres években egyértelművé vált, hogy a Fidesznek és a nemzeti erőknek semmi esélyük nincs, ha nem szereznek nagyobb szeletet abból a tortából, amit magyar sajtónak nevezünk.

Ekkor jött el a Magyar Hírlap felemelkedésének és az Echo TV elindulásának a pillanata. Mindkettő mögött Széles Gábor állt. A feladat egyik helyen sem volt egyszerű: mind a lap, mind a tévé tele volt olyan emberekkel, akik titokban, vagy egészen nyíltan Gyurcsányék szekerét tolták.

Széles Gábor milliárdos nagyvállalkozó, aki a rendszerváltás idején hozzájárult a Magyar Demokrata Fórum megerősödéséhez és a Csoóri Sándor által szerkesztett Hitel című folyóirat anyagi támogatásához, úgy döntött, hogy beszáll a médiába. 2005 augusztusában elindította az Echo TV-t, szeptemberben megvette a Magyar Hírlapot.

A PS szerint a lap addigi szélsőliberális újságíróik rendre lejáratták a jobboldali politikai pártokat – elsősorban a Fideszt – és gyalázták Magyarország kultúráját.

Egy ideig kommunista, liberális főszerkesztők vezették a lapot

- emelték ki.

Többen, akik nagyobb lehetőséget láttak a Magyar Hírlapban, átmentek dolgozni oda a Magyar Nemzettől, mint például Bayer Zsolt. Stefka azt is leírja, hogy:

Széles, az Ikarus és a Videoton tulajdonosa régtől fogva szimpatizált velem, és én vele. Az Operaház egyik fogadásán ismerkedtünk meg 1993-ban, amikor odajött hozzám és gratulált az MTV A Hét című politikai műsorának vezetéséért, szerkesztéséért. Innentől kezdve volt egyfajta érdeklődésünk egymás iránt.

Szerintük azonban az első legnagyobb munka az volt, hogy a néhány ezer elpártolt, balliberális olvasó helyett új, nemzeti gondolkodású olvasókat szerezzenek.

Egy darabig Bayer Zsolt vitte a vállán a lapot. Jöttek is az új előfizetők. Közben hónapok alatt felépítettem egy olyan új szerkesztőséget, akikkel fel tudtuk venni a versenyt a hatalmas pénzzel és nemzetközi támogatást élvező liberálisékkal szemben. Innentől kezdve a Magyar Hírlap története a fennmaradás, az állandó harc története.

-írta. Majd egy végső véleményként az alábbi sorokkal zárta a cikket:

A komcsik, a globalisták nem csúzlival támadtak ránk, hanem nehéztüzérséggel, hazugsággal és sok-sok aljassággal.

Stefka István a jelenlegi lapigazgató, a rendszerváltás előtt az államszocialista belügyminisztérium közelében dolgozó újságíró volt, és az áldozatos munkájáért 1982-ben ki is tüntette Horváth István belügyminiszter.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ennél a lapnál hazudni kell ezerrel és a lapigazgató ebben nagy tehetség.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Ennél a lapnál hazudni kell ezerrel és a lapigazgató ebben nagy tehetség.
Duke Nukem
Senkit nem ismerek, aki olvasná ezt a szart...
igazából senkit, nem ismerek, aki nyomtatott sajtót vesz.
Be kéne zárni az újságos boltokat - már semmi értelmük.
Duke Nukem
Igen, még mindig Rob Zombie-t hallgtok (aki le sem szart amikor felhívtam), de így kerek a világ.

www.youtube.com/watch?v=EqQuihD0hoI
verőce21
Szaros Gyurka az EU kormányzója, vesztésre van ítélve a "nyitott társadalmával", a nemzeti keresztény országokkal szemben!
Nessy
@verőce21: Hát, azért ennek nagyon státuszkeresztény országunknak vezére és hívei legalább a Tíz parancsolatot ismerhetnék és betarthatnák! Ugye, ott van olyan, hogy ne lopj, hamis tanúságot felebarátodra ne tégy, (ne hazudj) felebarátod házát, földjét, és egyéb jószágát ne kívánjad! meg azt is írja a Szentírás, hogy szeresd felebarátodat, mint ten magadat! Újabban úgy néz ki, hogy fenemód nagyon szeretik ten magukat státusz keresztényeink, és buzgó követőik. Ehhez aztán valóban kozzájárulnak Bayer, Stefka, Bencsik elvtársak!
csak úgy....
@verőce21: dade-dade,-aki hazudik az lop is?
verőce21
@csak úgy...: repeszbombát robbantani nem próbáltál még benne, Vazelines Gizi? Helyrehozna…
Gauntlet
A nyali után számos szál ott maradt a nyelvében!
Gauntlet
@verőce21: akik simán lefexenek a keleti kényurak és az arab milliárdosok, kötvényvásárlók, és pénzmosók előtt!
Pont Fudannal szavazták meg a gyarmati függést!
justhpeter
Stefka elvtárs jó elvtárs, a munkásmozgalom régi, kipróbált harcosa. Nem csoda, hogy állandóan kommunistázik, hiszen abban nőtt fel és csak azt ismeri. Fiatal korában talán még ellenálló is volt, de lássuk be, nem lehet minden seggnek ellenállni. Ha pedig ez így van, akkor nyalni kell. Ha másért nem, hát azért, hogy a régi kommunista múltat eltakarja és az új rendszer régi kommunista "uraitól" - Orbán, Kövér - egy-egy zsírosabb pozíció leessen. Reggelente bevenni a daedalont és nem lesz lehányva a saját nyakkendő. Muszáj, különben a régi bolsevik, de mára nemzeti-kereszténnyé vált elvtársai mellett nem térdepelhet a templomban.

Igaz, ettől meg nekem kell bevenni a daedalont.
RonaGyuri
@RonaGyuri: A hiátus diadala

Konfuciusz állítólag úgy vélte, hogy tudni, mit nem tudsz, felér a tudással

A derék 444.hu „Az influenszer, aki téged is rávesz a Fideszre” – meglehetősen talányos - címmel nem másról, mint az AK vezér Szánthó Miklósról értekezik.
Nekem a cikkből két dolog indította be az agymenésemet:
egyfelől egy kép, amit egy apróságra használ a szerző
assets.4cdn.hu/kraken/7cIpyOUvVAE9HQHQs.jpeg?format=auto&width=632&height=632
pedig nagyon fontos dolog is van rajta: az irdatlan pofátlansága.
másrészt egy igencsak meglepő gondolat: „Erre mondta a régi görög, hogy kalokagathia.”.
Igen így hyperlinkkel, ha nem tudnád miről van szó, ha egy kicsit szűkített (erkölcsi jóság és a szépség együttese és egysége) értelemben.
Mert lássuk be – ha már homár – az Oxford szerint többről van szó: „the harmonious combination of bodily, moral and spiritual virtues”!
Toller Béla
Nem sok vizet zavar ez a stefka ! Mikor veszi már észre ?
zsupumi
Na ilyenekkel van tele a fidesz, a régi rendszerben is jól megélő komcsikkal.
Aki Én
@verőce21: ...húúú, de ijesztően buta vagy, baszki...
Aki Én
A mélysötét seggnyalók egyik királya.
ómió
Az aktuálkommunista Propeller meg igen frusztrált emiatt?
Gyurka80
@ómió: Igazad van.Aki 1982-vel jön az nézze csak az elmúlt 10 évet DK, jobbik( ballik) , LMP (lehet), momó milyen változáson mentek keresztül.A libernyákok tényleg más szemében a szálkát is észreveszik, a sajátjukban a gerendát sem veszik észre.
Gyurka80
@fideszes gyökér: A lopást bizonyítani is kellene, nemcsak terjeszteni. A legnagyobb tolvaj böszferei tolvajozik, felháborító, ti meg benyaljátok!
Gyurka80
@solidedge: A népsz.ra meg az igazmondásról híres, na ne!
Gyurka80
@justhpeter: Azért kíváncsi lennék a te múltadra, ha éltél akkor, vagy csak a szádat járatod!
Sziszifusz
@Gyurka80: 13:17

"A legnagyobb tolvaj böszferei tolvajozik..." " A lopást bizonyítani is kellene, nemcsak terjeszteni."

Hol a bizonyíték ? Melyik állításod az igaz ?
justhpeter
@Gyurka80: Nemem férfi, 67 éves büntetlen előéletű pogány-liberális és heteroszexuális emberke vagyok, sem egyháznak, sem pártnak nem voltam tagja - nem is leszek -, állampolgárságom magyar, főállású nyuggerként tengetem vidéki életemet.A két gyerek, hat unoka, és négy dédunoka alapján NER-kompatibilis magyar is lehetnék, de van az, amitől még én is undorodom. Mit szeretrnél még tudni ?
kokopelli
@Aki Én: (ma 09:26) Trafikért minden megtesz! (ahogy Hofi mondta anno) (;-))
Gyurka80
@Sziszifusz: Ha azt hiszed a böszmeferi és a dobrevklán a tehetsége alapján lett milliárdos nézz utána , találsz érdekes dolgokat.
balos
@justhpeter: Egy agyatlan szardarabbal ne polemizálj!Attól valakinek hiszi magát,pedig egy befőttnek is több 2esze" van!Nem akar frissnek látszani!
Sziszifusz
@Gyurka80: 15:21
Két kérdésem van: Ki az a "böszemferi" ?
Miért nem került sor elszámoltatására és büntetőjogi felelősségre vonására ?
Gyurka80
@Sziszifusz: Nem hallottad még : ilyen böszmeséget, mint az mszp ...?
Gyurka80
@justhpeter: Közeli rokonaid , gondolom felvették a családtámogatást, CSOK-ot stb. te meg szidod a kormányt! Az előző amelyik csak elvett azzal vagy GRATULÁLOK!
Gyurka80
@sgl: Az a kép 30 éves a böszme meg most alkoholista, nagy különbség!
ómió
@Gyurka80: "Díjazom" a józan, de ugyanakkor "mértéktartó" kommentjeidet. Az efftársak hazudozásai egy teljesen más dimenzió!
Clavigo
@Gyurka80: Hurka vagy @Gyurka80: ,,,mint a barátnőd ,@ómió: ..
Sámannus
@verőce21: Nálatok a lopás jelenti a győzelmet, mint a 300 milliárdos lopás aminek annyi haszna van m int a lepkefing, és a maffiózó haverjainak ingyen osztogatják külföldön. Ez neked a hatalmas győzelem, amiért az egész vezetésnek a hűvösön kellene csücsülni. Nagy okoskám ez a pénz százszorosa a jelenlegi egészségügyi hiánynak! Mi a büdös lófaszért van itt akkora siker, hogy ilyen aljas piszkos zsiványok szabadon garázdálkodhatnak?
Aki Én
@Gyurka IQ 80: @ómidióta: Bájos, ahogy ti, a Propeller két legsötétebb alakja nyalogatjátok egymást.
Két ilyen ostoba, egysíkú, tájékozatlan lúzert...
ómió
@Aki Én: Na! Személyedben megszólalt az elmeosztály munkásőr tagozatának prominense is!? És a tetves bolsiságodat ma már ki mindenkire sikerült ráhazudnod?
ómió
@Clavigo: A prájdotokon, majd, ha vonultok, el ne felejts benyalni Aki kretÉn efftársadnak! Tudod: ahogy szoktad, a meleg szarig!
szegfue
@justhpeter: 14:18 Nagyon jóóóóóóó!
namihami
Arról, amikor a "stefkák, bayerok, stb. kommunistáznak, mindig az alábbi eset jut eszembe:
A Nagyvárad téri aluljáróban összebalhéztak a paprikát áruló cigányasszonyok és dühükben elkezdték egymást ""lebüdöscigányqrvázni"". És hasonló, fociszurkolói jelzők is elhangzottak. Háááát, volt némi humor a dolognan.
Stefka, Bayer és társai ""lekommunistázzák"" a mai ellenzéket. Kelt némi déja vu-érzést bennem.
Gyurka80
@sgl: Olyant is keressél ahol böszme van!
Gyurka80
@Aki Én: Tükörbe kéne nézned IDIÓTA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.