Para-Kovács helyett Bayer Zsolt  Így alakítottuk át a szélsőliberális Magyar Hírlapot ezzel kezdi Stefka István bejegyzését a Pesti Srácokon.

A Pesti Srácok exkommunista lapigazgatója nagyon büszke arra, hogy fideszes pártlap lett a Magyar Hírlapból

A lap szerint a kétezres években egyértelművé vált, hogy a Fidesznek és a nemzeti erőknek semmi esélyük nincs, ha nem szereznek nagyobb szeletet abból a tortából, amit magyar sajtónak nevezünk.

Ekkor jött el a Magyar Hírlap felemelkedésének és az Echo TV elindulásának a pillanata. Mindkettő mögött Széles Gábor állt. A feladat egyik helyen sem volt egyszerű: mind a lap, mind a tévé tele volt olyan emberekkel, akik titokban, vagy egészen nyíltan Gyurcsányék szekerét tolták.

Széles Gábor milliárdos nagyvállalkozó, aki a rendszerváltás idején hozzájárult a Magyar Demokrata Fórum megerősödéséhez és a Csoóri Sándor által szerkesztett Hitel című folyóirat anyagi támogatásához, úgy döntött, hogy beszáll a médiába. 2005 augusztusában elindította az Echo TV-t, szeptemberben megvette a Magyar Hírlapot.

A PS szerint a lap addigi szélsőliberális újságíróik rendre lejáratták a jobboldali politikai pártokat – elsősorban a Fideszt – és gyalázták Magyarország kultúráját.

Egy ideig kommunista, liberális főszerkesztők vezették a lapot

- emelték ki.

Többen, akik nagyobb lehetőséget láttak a Magyar Hírlapban, átmentek dolgozni oda a Magyar Nemzettől, mint például Bayer Zsolt. Stefka azt is leírja, hogy:

Széles, az Ikarus és a Videoton tulajdonosa régtől fogva szimpatizált velem, és én vele. Az Operaház egyik fogadásán ismerkedtünk meg 1993-ban, amikor odajött hozzám és gratulált az MTV A Hét című politikai műsorának vezetéséért, szerkesztéséért. Innentől kezdve volt egyfajta érdeklődésünk egymás iránt.

Szerintük azonban az első legnagyobb munka az volt, hogy a néhány ezer elpártolt, balliberális olvasó helyett új, nemzeti gondolkodású olvasókat szerezzenek.

Egy darabig Bayer Zsolt vitte a vállán a lapot. Jöttek is az új előfizetők. Közben hónapok alatt felépítettem egy olyan új szerkesztőséget, akikkel fel tudtuk venni a versenyt a hatalmas pénzzel és nemzetközi támogatást élvező liberálisékkal szemben. Innentől kezdve a Magyar Hírlap története a fennmaradás, az állandó harc története.

-írta. Majd egy végső véleményként az alábbi sorokkal zárta a cikket:

A komcsik, a globalisták nem csúzlival támadtak ránk, hanem nehéztüzérséggel, hazugsággal és sok-sok aljassággal.

Stefka István a jelenlegi lapigazgató, a rendszerváltás előtt az államszocialista belügyminisztérium közelében dolgozó újságíró volt, és az áldozatos munkájáért 1982-ben ki is tüntette Horváth István belügyminiszter.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ennél a lapnál hazudni kell ezerrel és a lapigazgató ebben nagy tehetség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: A prájdotokon, majd, ha vonultok, el ne felejts benyalni Aki kretÉn efftársadnak! Tudod: ahogy szoktad, a meleg szarig!
szegfue
@justhpeter: 14:18 Nagyon jóóóóóóó!
namihami
Arról, amikor a "stefkák, bayerok, stb. kommunistáznak, mindig az alábbi eset jut eszembe:
A Nagyvárad téri aluljáróban összebalhéztak a paprikát áruló cigányasszonyok és dühükben elkezdték egymást ""lebüdöscigányqrvázni"". És hasonló, fociszurkolói jelzők is elhangzottak. Háááát, volt némi humor a dolognan.
Stefka, Bayer és társai ""lekommunistázzák"" a mai ellenzéket. Kelt némi déja vu-érzést bennem.
Gyurka80
@sgl: Olyant is keressél ahol böszme van!
Gyurka80
@Aki Én: Tükörbe kéne nézned IDIÓTA!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.