A Green Monsters tette közzé a felhívást a Facebook oldalukon amiben azt kérték, hogy Kubatov Gábort, illetve a Ferencváros vezetése, a válogatott mérkőzése alatt borítsa nemzeti színeinkbe a Groupama Arénát!

A Fradi szurkolók kérték – Kubatov nemzeti színekbe borította a Groupama Arénát!

Az FTC szurkolói csoportja mértékben elhatárolódik "mindenfajta ilyen jellegű propagandától" szerintük egy ilyen nagy múltú és nívós sporteseményen, mint a labdarúgó Európa bajnokság nincs helye a kivilágításnak. 

Az elmúlt napokban mind a nemzetközi, mind a hazai sajtóban rengeteg provokatív hírt olvashattunk az Allianz Aréna szivárvány színbe borításával kapcsolatban, míg nemzeti csapatunk sorsdöntő mérkőzését vívja a stadionban a német válogatott ellen.

- írták. 

A szurkolók felhívásának eleget téve a német-magyar Eb-meccs alatt magyar nemzeti színekbe borul a Groupama Aréna írta Kubatov Gábor a Facebook oldalán, aki nem csak hogy eleget tette a szurkolói csoportnak, de egy felhívást is intézett.

 Arra kérem a többi klubvezetőt, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Fessünk holnap este piros-fehér-zöldre minden stadiont!

Annak ellenére, hogy az UEFA nem engedte a szivárványos kivilágítást ezért szivárványos zászlókat tűznek a városházára és az Olimpiatoronyra, valamint a stadion közvetlen közelében álló szélturbinát is feldíszítik illetve a kölni, az ausgburgi és a frankfurti stadion is bejelentette, hogy a szivárvány színeivel világítják be az épületeket, valamint a Schalke, a Wolfsburg, a St. Pauli és a Hertha is bejelentette, hogy csatlakoznak a kezdeményezéshez.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@Shikari: Te nem vagy magyar. Te egy nemzetidegen náci csatornapatkány vagy, illiburnyák nejfajtárs.
Bástya Béla Elvtárs
@simmering73: Te attól vagy magyar, hogy magyarul káromkodsz, ócsárólsz másokat?! Ja, igen, ez a magyar lipsi!
RonaGyuri
mindeközben:
„A politikának semmi keresnivalója nincs a futballpályán”

Legalább is mások politikákának, mert az orbáni propagandának szerves része

Már az sem piskóta, hogy a Müncheni városi és tartományi vezetés kivilágítási tervére válaszul kubatovék kivilágítási cunamival válaszolnak.
De ez sem zavarja a Párt központi napilapját abban, hogy
„Piros lap a provokációnak - A politikának semmi keresnivalója nincs a futballpályán. Se barnába, se vörösbe, se szivárványszínbe csomagolva.” címmel rontson neki a világnak mondván „a nem is olyan rég még konzervatív, hithű keresztény bajorok a hagyományos értékeikkel ellentétes ideológiát hirdetve tüntetnének a magyar pedofilellenes törvény miatt, mert az a nyugati mainstream politika és média fals és hazug értelmezése szerint diszkriminatív, homofób, antidemokratikus. ”!
S abban sem, hogy közvetlenül mellette attól értekezik, hogy „Így váltak fociszurkolóvá a legvéresszájúbb stadionkritikusok - Nemrég még a teltházas stadionoktól féltek, a Puskás Aréna felújítását támadták, ma már vigyorogva élvezik a megújult aréna környezetét.”.
Az az igazság, hogy sokat megmagyaráz a következő irkodmány: „Varga Judit Luxembourgban: „Világok harca zajlik””, ami csak egy kicsit ment mellé (tudod a tankok nem mennek, hanem jönnek, nem oroszok hanem németek és az ünneplés a megszállásnak szól!!!), lévén Jucusék az egész világ ellen harcolnak! =))
verőce21
Kiszivárgott felvétel a német válogatott új mezéről: 
www.facebook.com/53730..
Emmersson71
@Shikari: Milyen buta vagy. Hogy Kósát idézzem: almát körtével nem hasonlítunk össze!
kereső
Most akkor ki is keveri a sportot a politikával?Csak a fideSS!

Én degradálónak érzem ezt a kivilágitást- a magyar nemzeti szinekre. Nem attól lesztek magyarok, ha talpig nemzeti szinbe öltöztök(tényleg a mai napra nem kell a talpig kokárda a "mimagyaroknak"?), miközben a Hazát csak a szájatokon hordjátok- nem a szivetekben, az életetekben, cselekedeitekben.
Hamisak vagytok!
Duke Nukem
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 06:45

"Ezért nincs mentséged, te ítélkező ember, mert amikor más felett ítélkezel, magadat ítéled el, hiszen magad is ugyanazt cselekszed, miközben ítélkezel! Azt pedig tudjuk, hogy az Isten ítélete igazságosan sújtja azokat, akik ilyeneket cselekszenek. Azt gondolod, te ember, aki ítélkezel azok felett, akik ilyeneket tesznek, holott magad is ugyanazokat cselekszed, hogy akkor te megmenekülsz az Isten ítéletétől? Vagy megveted jóságának, elnézésének és türelmének gazdagságát, és nem veszed tudomásul, hogy téged az Isten jósága megtérésre ösztönöz? Te azonban kemény szívvel és megtérés nélkül gyűjtesz magadnak haragot a harag napjára, amikor az Isten nyilvánvalóvá teszi, hogy igazságosan ítél. Mert mindenkinek cselekedetei szerint fog megfizetni: azoknak, akik állhatatosan jót cselekedve törekszenek dicsőségre, megbecsülésre, és halhatatlanságra, örök életet ad; azoknak pedig, akik viszálykodók, akik ellenállnak az igazságnak, és a hamisságot követik, haraggal és bosszúállással fizet majd. Gyötrelem és szorongás lesz a része minden ember lelkének, aki a rosszat cselekszi, zsidónak elsősorban, de görögnek is; 1viszont dicsőség, tisztelet és békesség jut majd osztályrészül mindenkinek, aki a jót cselekszi, zsidónak elsősorban, de görögnek is! Mert Isten nem személyválogató. Akik ugyanis törvény ismerete nélkül vétkeztek, a törvény nélkül vesznek el, és akik a törvény ismeretében vétkeztek, azok a törvény alapján kapják meg majd az ítéletet. Hiszen nem a törvény hallgatói igazak Isten előtt, hanem a törvény megtartói fognak megigazíttatni. Mert amikor a pogányok, akik nem ismerik a törvényt, természetes eszük szerint cselekszik azt, amit a törvény követel, akkor ezek a törvény nélküliek önmaguknak szabnak törvényt. Ezzel azt bizonyítják, hogy a törvény cselekedete be van írva a szívükbe. Erről lelkiismeretük és egymást vádló vagy éppen védő gondolataik együtt tanúskodnak majd, azon a napon, amelyen megítéli Isten az emberek rejtett gondolatait az...
Duke Nukem
...én evangéliumom szerint Krisztus Jézus által. Ha pedig te zsidónak nevezed magadat, aki a törvényre hagyatkozol, és az Istennel dicsekszel, és ismered az ő akaratát, és meg tudod ítélni, mi a helyes, mert megtanultad a törvényből; és meg vagy győződve arról is, hogy te a vakok vezetője vagy, meg a sötétben járók világossága, az oktalanok nevelője, és a kiskorúak tanítója, mivel tied a törvényben az ismeret és az igazság teljessége: ha tehát mást tanítasz, magadat nem tanítod? Aki hirdeted, hogy ne lopj, lopsz? Aki azt mondod, hogy ne paráználkodj, paráználkodsz? Aki utálod a bálványokat, templomrabló vagy? Aki a törvénnyel dicsekszel, a törvény megszegésével gyalázod az Istent? Bizony „miattatok káromolják az Isten nevét a pogányok között”, úgy amint meg van írva. A körülmetélkedés valóban használ, ha megtartod a törvényt; de ha törvényszegő vagy, akkor körülmetéltséged körülmetéletlenséggé lett. Ha pedig a körülmetéletlen megtartja a törvény rendelkezéseit, nem tekinti-e Isten a körülmetéletlenségét körülmetéltségnek? Még a származása szerint körülmetéletlen is, aki betölti a törvényt, el fog ítélni téged azért, mert az Írás és a körülmetélés ellenére törvényszegő vagy. Mert nem az részesül dicséretben, aki külsőleg zsidó, aki testén külsőleg van körülmetélve, hanem az részesül dicséretben - mégpedig nem emberektől, hanem Istentől -, aki belsejében zsidó, aki nem betű szerint, hanem szívében a Lélek által van körülmetélve."

GECCCI, értettél ebből bármit is?
Duke Nukem
"A haza minden előtt"

Leszarom, hogy véletlenül Magyarországon ejtett le a gólya.
Ha Spanyolországban ejtett volna le, akkor most Spanyolországot éltetném nacionalista módon és Spanyolország lenne az első - a spanyol haza minden előtt
Bakker!
kereső
" Green Monsters tette közzé a..." bizonyára a hazaszeretettől túlfűtve választotta ezt a nevet a fradi szurkolói csoportja- mert, "Nyelvében él a nemzet".
ómió
Pedig az efftársak a "buzikolorra" voksoltak volna!
Duke Nukem
@Bástya Béla Elvtárs: Ja, nem vagyok!

Vagyok, aki vagyok

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.