Határozatlan időre bezárt a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ a fürdő közleménye szerint, pedig részlegesen ugyan, de május 22-én kinyitottak írja az ATV.

Aggasztó hír érkezett a Balatonról – nem fognak örülni a nyaralók Siófokon
Kép:Pixabay

Eddig csak péntek-szombat-vasárnap fogadtak vendégeket, és kizárólag a szauna, a sóbarlang, illetve a kültéri medence állt nyitva az érkezők előtt.

Tervezési és kivitelezési hiányosságok miatt gondok adódhattak a gépészettel és magával az épülettel, annak is a tetőszerkezetével.

A polgármester, Lengyel Róbert hívta fel a figyelmet, hogy komolyabb problémák merültek fel, ezért sem lehetett szó a teljes nyitásról, ez állhat a háttérben:

A silány alapanyagokból elkészített szigetelés mára teljesen szétrohadt, és csak úgy javítható, ha kívülről az egész tetőszerkezetet megbontjuk. Az az anyag, amit oda beépítettek és nyilván gondosan el is takartak, egy családi ház szigetelésére még tán alkalmas lenne, de egy fürdő esetében csak hitvány, olcsó férc. Csak ennek a javítása több tízmillióba kerül, s amíg el nem készül, a medencéket nem is lehet használni

– nyilatkozta korábban a polgármester.

Forrás:atv.hu
Címlapkép:Pixabay

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.