Az agancsos fiú első évada június 4-én érkezett meg a Netflixre. A 8 részes produkcióban egy titokzatos járvány tizedeli meg az emberiséget. Egy amerikai lap az USA Today a „Hibrid gyerekek születtek az Egyesült Államokban” szalagcímmel árusították nemrég.

Félig ember, félig állat gyerekeket szülnek az oltott anyukák? – Új rémhír terjed a Facebookon a magyarok között
Fotó:Redit

Magyarországon ezt sokan félreértették, és magyar Facebook-csoportokban is elkezdett terjedni, hogy az egésznek a Covid-19 elleni vakcina az oka. 

A USA Today-ban érdekes és mindenképp újító hirdetéssel próbáltak még nagyobb felhajtást csinálni a Netflix új sorozatának.

Az újság címlapon hozta le a hírt, hogy az Egyesült Államokban hibrid gyerekek születnek, persze a cikkben azt is jelölték, hogy reklámról van szó.

A világ aggodalommal vegyes bámulattal tekint a félig ember, félig állat gyerekek új generációjára

– olvasható a szalagcím alatt. A dolog tényleg nem mindennapi, de hozzá kell tenni, hogy nem csak egy X-szel jelölték, hogy reklámtartalomról van szó, hanem csupa nagy betűkkel is kiírta a USA Today a cím fölé, amit nehéz nem észrevenni.

Magyar Facebook-csoportokban kezdték el terjeszteni a rémhírt, miszerint ez a valóság és beoltott anyukák szülik teli „szörnyekkel” a bolygót.

Az emberek egy része még mindig szkeptikus a Covid-19 ellen feltalált vakcinákkal szemben, pedig a betegségnél bármilyen oltóanyag jobb, ezt sok helyen, számos tanult szakember elmondta.

Persze sok Facebook-felhasználók elkezdték osztani ezeket a posztokat.

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:Redit

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Van benne valami, hiszen hivatalosan az anális szexből sem születhetne gyerek, ennek ellenére mégis szaporodnak a fidesz hívők.
Qqberci
Ilyen metamorfózist mi is láthatunk: embernek látszott, aztán minelnők lett és mostanra már csak egy hímivarsejt...
ómió
Nyilván "haladó, oltáspárti invenció"!
Aki Én
@ómió: Inkább arra tippelek, hogy túl sok a magadfajta ostoba kretén...
simmering73
Félig ember, félig állat ebben az országban is bőven akad. Egy részük éppen kiment a német-magyarra.
szép új világ
Van benne valami, hiszen hivatalosan az anális szexből sem születhetne gyerek, ennek ellenére mégis szaporodnak a fidesz hívők.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.