Szerda este sorsdöntő meccset játszik a magyar válogatott a németek ellen Münchenben, a magyar csapat ugyanis csak akkor juthat tovább az EB csoportköréből, ha ma sikerül megverni a német válogatottat.

Eltakart tetoválásokkal készülnek a németek elleni meccsre a magyar ultrák

Fotó: Carpathian Brigade '09

A 444.hu cikke szerint a meccsre a magyar törzsszurkolók is készülnek, akik terveik szerint több ezren szurkolnak majd a – végül nem szivárványszínű – müncheni stadionban.

Az indulás előtt az ultrák szervezete, a Carpathian Brigade egy keddi Facebook bejegyzésben összeszedte a legfontosabb tudnivalókat, többek között arról, hogy milyen vakcinával és teszttel lehet belépni a stadionba, és hogy a városban hol és mikor találkoznak majd a magyar szurkolók. A szervezet arra is fontosnak érezte felhívni a követői figyelmét, hogy 

"Aki úgy érzi, hogy a tetoválása nem kompatibilis a helyi törvényekkel, gondoskodjon annak eltakarásáról, különben több száz eurós büntetésre számíthat."

Forrás: 444.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Itt hamar letorzsázzák őket,,ha túl nagyra nyitják a pofájukat. Itt nem divat a kórusban hugyozás,meg az utcára szarás,,mint felétek,,Bugsy. ( bunkó vagy )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Duke Nukem
Néztem az arcukat a sok köcsögnek...

Armageddon háborújában én egyedül váglak haza titeket - csúnyán!
Kikértelek magamnak titeket.
Én egyedül döntök a sorsotokról.
Duke Nukem
Hülyén hangzik, ugye?
Pedig ez van... ez lesz...
Duke Nukem
Amióta Sátánnal és az ördögökkel bandázok, úgy érzem mindenre képes vagyok.
namihami
Fosnak a hősök. Ha nincs mögöttük az Orbán/Pintér/Polt garnitúra, akkor jön a leragasztás.
Talán a müncheni tv stúdió címét is tudják Szólni kéne a kinti rendőröknek, hogy ezek a békés, bátor magyar fiúk erősen gerjednek a tv-épületekre.
libellle
@verőce21: A magyarokat mert ha nagyon ugrálnak a bolhák a nemet és nyugati holliganok eltapossák öket. Attól tartok, hogy sok dolga lesz a mentösöknek. Ezenkivül sok magyar letartoztat a rendörség. be sem mehetnek a astadionba amennyiben nincs test vagy oltás. De nem kina és ruski hanem igazi. Csak magyarországon lehet bemenni mert ott nem számit mennyi ember hal meg a mecsek után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.