Az állam 35 éves úttendere szembemegy az elmúlt évek szuverenitási, reprivatizációs, a magyar vállalkozásokat helyzetbe hozó folyamataival. A gigantikus koncesszió ugyanakkor beleillik abba a hatalom- és vagyonkimentési folyamatba, amelyet az alapítványosdi, a hosszú távú kinevezések és a ciklusokon átnyúló központosított közbeszerzések jellemeznek - írta le a Karácsony Gergely szerint gigaméretű kormánylenyúlást a Telex.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
szimplán vissza kell venni...a károsultak majd levadásszák a korcsot..
Duke Nukem
Már írtam párszor. Náci taktika a felperzselt föld
Duke Nukem
Orbán Viktor mindent tönkretesz a bukása előtt, hogy fékezze, megakadályozza az utána jövő kormányt az építkezésben.

Ahogy nem védik tovább testőrok Orbánt, abban a pillanatban szétfejelem a gecit!
cikicakk55
@Duke Nukem: Szerintem amint megszűnik a km-es TEK-es körgyűrű Orbán körül ezrek kelnek útra,hogy kinyírják a G..it. Szerintem azért nem sikerült eddig,mert túl zárt a védelem körülötte. Hiába írják,hogy bezzeg Amerikában mesterlövészek,orvgyilkosok ezrei vállalkoznak védett személyek kinyírására,de azok a védett személyek nem rettegnek annyira,mint Orbán. Őket csak testőrök védik. A légtérben is cirkál egy-két helikopter,de az orvlövészeket nem tudják elkapni,hisz kevés esély van rá,hogy meg akarják ölni. Itt viszont bár hová is megy,már napokkal előtte minden aknát leforrasztanak,minden házat leellenőriznek és az adott napon se ki se be az ott lakóknak. Szóval itt ha lenne is rá pénz,egyenlőre lehetőség nincs rá.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.