Ahogy arról korábban már írtunk, Orbán Viktor lemondta a müncheni útját. Mint kiderült a Miniszterelnök közösségi oldalán megosztott bejegyzésből, Brüsszelbe utazik, ezért nem lesz ott a mai német-magyar meccsen.

Dobrev: "Lám Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik." – Orbán Brüsszelbe megy a német-magyar meccs helyett
Fotó:Facebook

Indulás Brüsszelbe. Hajrá, magyarok!

- írta a megosztott képhez.

A 24.hu írt arról, hogy a Politico értesülései szerint

a miniszterelnök szerda este Giorgia Melonival, az Olasz Testvérek párt elnökével vacsorázik a belga fővárosban.

 Az olasz sajtó korábbi találgatásai szerint a Fidesz ahhoz a frakcióhoz csatlakozhat majd az Európai Parlamentben, amelynek az Olasz Testvérek is a tagja – írja a 24.hu.

Úgy tűnik Orbán Viktorral tart Novák Katalin is, ugyanis ő is posztolt közösségi oldalára a Brüsszeli útról.

Dobrev Klára nem hagyta szó nélkül, hogy Orbán Viktor nem vesz részt a mai meccsen:

Lám, Orbán még a focimeccset is lemondja, ha nála erősebbekkel találkozik. Régóta mondom nektek, nem kell Orbántól félni, mert Orbán fél tőletek. Ha erősek leszünk, és erőt mutatunk, szűkölve próbál helyesbíteni, kitér, megfutamodik. És mivel velejéig züllött politikussá vált, erősek leszünk. Veletek együtt leváltjuk és a történelem szemétkosarába dobjuk rendszerét.

- olvasható közösségi oldalán.

Forrás:Facebook
Címlapkép:Facebook

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Shikari: orbán ezzel azt üzente,hogy be van szarva! :)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Rendeljen főzeléket. Azt eheti kanállal is. Nehezebben eszi le magát és nem kell a késsel-villával bajlódni. Mi már tudjuk, hogy ezek használata számára megoldhatatlan feladat, a kintieket meg nem is kéne megismertetni a helyzettel..
DNS
Klárika nagyon kevés vagy,a ronda pofáddal együtt,miről beszélsz?
justhpeter
Novák Katalin lesz a véderő, a "garde madam" ?
csak úgy....
@Shikari: orbán ezzel azt üzente,hogy be van szarva! :)
creativehun
@Shikari: Ne legyünk már ilyen kis szemforgatóan álszentek. Orbán ezzel egy dolgot üzent...mivel mindenki tudja,hogy foci buzi..és egy ilyen meccset akkor sem hagyna ki ha közben idehaza újabb 30 ezren halnának meg ...ez az olasz szélsőjobbos vacsi..ez meg csak elterelés ..semmi más. ..szóval..Viktor egy dolgot üzent..,hogy ne azt nézzük mit mond..hanem mit cselekszik..és bizony az alapján..tele a gatya,.
creativehun
@Shikari: Te így látod...én ..és még sokan mások...másképp.
Málna
Miről beszél ez a nő? Ez csak egy focimeccs, mi elől futamodna meg Orbán? Mi történt volna vele, ha odamegy?
Csizmás Kond
Dobrev nem fog győzni, mert bár elég nagyra vágták a száját egyéb semmi amiért bízni lehetne benne, ami bizonyítaná, hogy tényleg magyarországot szolgálná, ami legalább egy parányi meggyőződést is adna az embereknek hogy a hatalmi vágyán kívül más érdekelné. Az, hogy a zuniós lecsópolitiát fújja, hogy neki egy buzi többet jelent mint egy hagyományos család, hogy a megoldást a sohalétrenemjövő európai egyesült államtól várja mind bizonyítja hogy csak blöfföl és hülyít mindenkit. Sem őt sem a felmenőit soha nem érdekelte a magyar ember csak a más hatalom szolgálata...húzzon a sunyiba.
silber13
@Csizmás Kond: Mit böfögsz itt a mi dolgunkba?,Semmi közöd hozzá
silber13
@Málna: De nem ment oda Málnácska, pedig mekkora nagy volt a pofája! Nem akart tanúja lenni a kiesésünknek!
magyar1
Neki ez a feladata nem a meccs. Ezért megy oda- egészen egyszerűen.
vacsi
"Úgy tűnik Orbán Viktorral tart Novák Katalin is Orbánnal tart Brüsszelbe" - ez milyen nyelven íródott?!
vacsi
@csak úgy...: Érdekes, én nagyon nem így látom!
kereső
Micsoda beszari egy alak! 12 ezer szines kis zászlótól igy berosálni! Persze benne volt a pakliban, hogy a német szurkolók kifütyülik, amint megjelenik az arénában- amihez őkelme egyáltalán nincs hozzá szokva. Magyarországon ugyanis az "etikus" politizálás jegyében az ellenzéki pártok "lebeszélik" erről a szimpatizásaikat, szavazóikat.
simmering73
Éppen olyan beszari mocsok, mint az itt kommentelő illiburnyákok.
Málna
@silber13: Igen, biztos ettől volt úgy beszarva...
csak úgy....
@vacsi: mikor jártál utoljára szemésznél?
Málna
@Horizont: Katóka, vacsorka...Ezt a fröcsögést. Te már így kelsz fel reggel?
silber13
@Shikari: "Orbán egyszerűen oda köpött ezzel a buzi banda lába elé! Köszönjük Viktor! Így kell ezekkel bánni"
Ezek szerint ide sorolod az "aranylábú fiainkat, a szurkolókat és ide sorolod a szotyizó dagadt csúti vízilovat" is!:-)))))) Jellemző rád...!!
csak úgy....
@Shikari: tibim, az idegen szavak használatától még soha senki nem lett okos,te nagyon butus!
vacsi
@csak úgy...: A vizitdíj óta nem megyek orvoshoz. És ne mond, hogy már eltörölték... Egyébként azóta vagyok teljesen egészséges. Vagy talán a nyugodt nyugdíjaslét teszi?
Málna
@Horizont: Tragédia? Nem tudom, miről beszélsz.A fröcsögésedről írtam. Az mondjuk tényleg tragédia, de nem hiszem, hogy te élvezed.
Szevasztok
Kurcsányné a szopóvonaton, jó utazást.
csak úgy....
@Emmersson71: lévai anikóné !? ez bíz találó és hangzatos! :)
Emmersson71
@csak úgy...: Régóta mondom, amíg nem tisztelik az embert (hovatovább, a NŐT!) Dobrev Klárában, addig Orbánt "Lévai Anikó férje" megszólítással kell említeni!
moareka
Ahol inog valami, onnan menekül...Ilyenek a nagyszájú "harcosok"...
csak úgy....
@ómió: még a lévai anikónénál is jobban?
ómió
@csak úgy...: Hogy jön ő ide? Neked az idiotizmusod, vagy az "eszmefertőzöttséged" súlyosbodott?
namihami
@Shikari: 06.21: Mert az apukája (aki egyébként párttitkárként hasonlóan nagy bunkó) nem tanította meg KISz-titkár csemetéjének, hogy nem illik köpködni. Gondolom, hogy Te azért tudod?
Még szotyihéjat se!
creativehun
@Shikari: Az igazságnak nincs szüksége arra,hogy hangosan mondják ki. A hazugság az ami hangosan kimondott szavak mögé rejtőzik...
creativehun
@Shikari: "Buzi bandázni" nem ildomos egy olyan pár szimpatizánsaként amely igazoltan hemzseg az aberrált ál keresztényektől!
Málna
@Horizont: Én azt kérdeztem, hogy te így kelsz-e fel reggel. Ilyen fröcsögve. Erre válaszoltad ezt a hülyeséget. Bocs, hogy nem látom benne a logikát.
Pipás
@Málna: Nagyon sok kérdésben nem látod meg a logikát, mert vagy nem akarod, vagy pedig nem összeegyeztethető a munkaköri leírásoddal.
Málna
@Pipás: Akkor biztos el tudod nekem mondani, hogy Horizont válaszában mi volt a logika...
Aki Én
444.hu/2021/06/24/orban-ott-utotte-meg-magat-ahol-a-legjobban-faj

,,Nehéz volt elhinni, hogy Orbán Viktor tényleg nem lesz ott Münchenben a magyar válogatott elmúlt évtizedeinek legfontosabb meccsén. Amin ráadásul a magyar válogatott fantasztikusan játszott.
Senkinek ne legyen kétsége afelől, hogy amióta tavaly novemberben eldőlt, hogy kint vagyunk az Európa-bajnokságon, 2021. június 23-ának estéje ki van húzva Orbán Viktor munkanaptárjából.
Arról a miniszterelnökről beszélünk, aki 2018-ban az állammal is üzletelő milliárdos magángépén repült a Ludogorec-Videoton BL-selejtezőre (!), és a parlamentben azzal védte meg ezt az utat, hogy „amit ön kifogásol, az 30 éve így van. 30 éve mindig is így mentem. Jövő héten is így fogok menni, és az azutáni hetekben is így fogok menni. Meggyőződésem, hogy a magyar miniszterelnök, ha olyan nemzetközi esemény van, amely Magyarországot érinti, legyen szó sportról, kultúráról vagy gazdaságról, akkor igenis legyen ott, a sport nekünk fontos. Eddig is ott voltam, ezután is ott leszek, és hiába támadnak akár minden héten, a következő alkalommal is, ha a munkám meg az időm engedi, akkor el fogok menni”.
És arról a miniszterelnökről, aki egy 2011-es, amszterdami Eb-selejtező előtt bement a válogatott öltözőjébe, mert úgy érezte, hogy neki kell lelkierőt adnia a válogatottnak.
Orbán egy sima, teljesen érdektelen Eb-meccset sem szívesen hagy ki, nemhogy azt, amin a franciák elleni bravúrnak köszönhetően eldől, hogy a világ csodájára a magyar válogatott továbbjut-e a halálcsoportból."
NKF
Ez már valami!Megszólal fletóné,jaj de jó!Fociügyben,mert nehogy már ne értsen hozzá?
Minden komcsi tetű,ámbár ez nem igaz bocsánat!Ismertem egy régi igazi kommunistát aki
nagy ember volt!
namihami
@Shikari: 05.52: Akkor neked se tanította meg?
Persze, kezditek felvenii a kínai stílust. Ott bezzeg senki nem akad ki azon, ha valaki egy olyan istenes zöldet turházik a nyílt utcán. Ez a ""köpködhetnék"" ha nem is indokolja, de némileg magyarázza a hirtelen felgyorsuló közeledhetnéteket Kínához, a kínai mentalitáshoz.
Az orbáni korrupcióról most ne beszéljünk. Ez a pszichikai, az az anyagi oldala a kínaizálódásotoknak.
namihami
@Shikari: És, bizonyos fideszkultúrkörnyezetben a bunkóságé is. Leginkább az!
namihami
@Shikari: Amiként a valós és a kérdésre feltett lényegi válasz is csupán tőlük ered. Mint pl. ez a fenti is!
namihami
@Shikari: Ezt nem időben, sót--előre---illene a néppel tudatni? Vagy a király nem köteles a döntéseit megindokolni?
csak úgy....
@Shikari: akkor lehet ,hogy jövöre orbánból ismét "libsi" lesz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.