Karácsony Gergely főpolgármester a közösségi oldalán közzétett bejegyzésében kommentálta a parlament által múlt héten elfogadott elfogadott homofóbtörvényt - írja a HVG.hu.

Karácsony: "Az egész civilizált világ megveti Orbán Viktor kormányát. A szégyen a kormányé, és nem az országé. "
Fotó:MTI/Mónus Márton

Magyarország nem egyenlő a kormányával. Senki sem ítéli el Magyarországot és a magyarokat, Orbán Viktor kormányát viszont „lassan az egész civilizált világ megveti”

- folytatta, hozzátéve:

Ennek a megvetésnek az egykori Orbán-szövetséges keresztényszociális bajor vezetés éppúgy hangot ad, mint München városának szociáldemokrata polgármestere. Ők is tudják, tudniuk kell: az ország és kormánya nem ugyanaz, és egyre kevesebb közük van egymáshoz.

- írja, majd azzal folytatta:

A szégyen a kormányé, és nem az országé 

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke szerdán szégyenteljesnek nevezte a törvénytervezetet.

Bejelentette, hogy az EB levelet küld a magyar kormánynak, amelyben figyelmezteti őket, hogy a törvény nyílt megkülönböztetést alkalmaz a szexuális irányultság alapján, és ellentétes az alapvető uniós értékekkel.

Angela Merkel is helytelennek nevezte az iskolai szexuális felvilágosítással kapcsolatos új magyar jogszabályt.

Forrás:HVG.hu
Címlapkép:MTI/Mónus Márton

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Shikari: Köszönöm a jó tanácsot,és a sok értelmetlen választ.Megyek is gyorsan az ökör haverjaimhoz,mert egy ökör hozzád képest Einstein:)Te már jól leírtad magad.
Agyhalott gyökér vagy.Egy értelmes mondatot sem tudsz írni...vagdalkozol csak,mert érzed a veszted?Szerencsétlen idióta!
Te tényleg román vagy?Akkor ott ugassál kutya!Undorító amit művelsz te féreg.
Istenakinincsen
@Gazella: Nem az a baj hogy román,hanem az hogy agymosott idióta.
Vannak román barátaim akikkel vallási/politikai hovatartozásuktól függetlenül értelmesen el lehet beszélgetni.Ez a féleszű vagy nem tud olvasni,vagy már ott a válasz a fejében mielőtt elolvasná a kérdést...ezzel tudom mit lehet kezdeni:az ő stílusában fogok neki válaszolni!
Nagyon bosszantó ez a seggfej.
Namely
"Magyarország nem egyenlő a kormányával. Senki sem ítéli el Magyarországot és a magyarokat, Orbán Viktor kormányát viszont „lassan az egész civilizált világ megveti"
Hihetetlen ez a Saint-Just-féle logika, hogyaszongya: aki civilizált, az meg kell, hogy vesse Orbán Viktort, mert ha nem veted meg, akkor nem is lehetsz civilizált. :)
Hogy is nevezik ezt? Ja, megvan: kerekesztés, megbélyegzés. Amit persze hogy nem szabad gyakorolni, kivéve, ha valaki nem civilizált, mert azokkal szemben minden megengedett (lásd utolsó gondolat, hogy ha nem értesz egyet a pride-dal, akkor sem véd a törvény).
Milyen kedves.
A kérdésem, hogy mikor lesz nyaktiló itt is? Persze csak a gonosz nácik ellen. Persze, hogy ki a náci azt ők mondják meg.

"Ők is tudják, tudniuk kell: az ország és kormánya nem ugyanaz, és egyre kevesebb közük van egymáshoz."
Az ne is zavarja őket, hogy a Fidesz népszerűsége semmit nem csökkent ennek hatására sem, sőt. Az se zavarjon senkit, hogy ha van hely, ahol a lakosság véleménye élesen elvált a politikai és médiaelit hazugságaitól, az éppen a nyugat.
De tudod mit Karigeri? Ha elém tolsz egy ívet, hogy legyen erről népszavazás, én leszek az első aki aláírja. Mert akkor végre kiderül, hogy ki van tévedésben (szerintem ti, ugyanis mennyi ember is volt kint a tüntetésen? 10e a szervezők szerint, a második felvonásra max 100-an, valszeg a külföldi segédcsapatok hazamentek. Internetadó ellen? Több 10e és nem lanyhuló érdeklődéssel). Egyúttal legyen voksolás a pride betiltásáról is. :D
"Angela Merkel is helytelennek nevezte az iskolai szexuális felvilágosítással kapcsolatos új magyar jogszabályt."
Hány gyereked van? Nulla. Akkor kuss.
"Bejelentette, hogy az EB levelet küld a magyar kormánynak, amelyben figyelmezteti őket, hogy a törvény nyílt megkülönböztetést alkalmaz a szexuális irányultság alapján, és ellentétes az alapvető uniós értékekkel."
Miközben nyugaton, ha valaki nem ért egyet a pride-dal, akkor kivágják a munkahelyéről.
Heil Buzik!
Istenakinincsen
@Shikari: Egyszerűen azért mert Ő nem tehet róla hogy te egy primitív féreg vagy!
Vili?Vagy románul írjam fotelhuszár.
Istenakinincsen
@Shikari: Látom sinen vagyunk...ezt már megértetted tapló.Kurva anyázás elég,vagy tudsz ennél lejjebb is süllyedni te bunkó.
Gazella
@Istenakinincsen: Nem a fejében van a válasz, hanem az orra alá dugott papírról olvassa fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.