A nemzeti színekkel megvilágított felcsúti Pancho Aréna a Németország-Magyarország labdarúgó-mérkőzés alatt 2021. június 23-án.

A közmédia lelkesen számol be a felcsúti "nemzeti színű fényfestés-ről"
Kép:MTI/Koszticsák Szilárd

Többek között erről is posztolt az MTI, ám a képek több magyarországi stadiont is megmutatnak, de érdekes módon arról, hogy egész München szivárványba borult sehol nem írnak. Mintha az állami média erről szinte egyértelműen nem venne tudomást. Csak arról, hogy a Pancho Aréna, és debreceni Nagyerdei Stadion nemzeti színekbe burkolózott. 

München vezetése ezzel akart szolidaritást vállalni az LGBT-közösségekkel a magyar parlament múlt heti döntése után, amivel gyakorlatilag megtiltották, hogy az iskolai felvilágosításokon a homoszexualitásról vagy a nemváltásról beszéljenek.

Reiter a sajtótájékoztatóján a Német Labdarúgó Szövetséget (DFB) is bírálta, amiért nem akarta befolyásolni az UEFA-t. Azt a javaslatot pedig nevetségesnek nevezte, hogy esetleg egy másik napon világítsák ki a stadiont.

A főpolgármester szerint sajnos nem ignorálhatják az UEFA döntését, mert a stadion nem a város tulajdonában áll, viszont ez nem tartja vissza őket, hogy erős üzenetet küldjenek Magyarországnak és a világnak.

Ezért szivárványos zászlókat tűznek a városházára és az Olimpiatoronyra, valamint a stadion közvetlen közelében álló szélturbinát is feldíszítik.

Amint beszámol róla az MTI frissítjük a cikkünket!

Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Magyarország olyan mintha egy beteg elmébe lennénk bezárva és annak tévképzetei üldöznének minden nap.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
@Clavigo: Buzi az a tetübolsi fajtád! Tudod, amelyik ott szokott vonaglani a prájdon, hogy később majd "elítélhesse" a Szájert! Gyűjtőpártotok prominensei mind ott voltak legutóbb is! Közvetítette a TV! Ha még látsz is valamit meg eszed is lenne, ha jobban körülnéztél volna, még észre is vehetted volna! Szóval, ahelyett, hogy "szivárványos ánuszgyakorlataidat" most itt másokra hazudni igyekeznél, legközelebb majd figyelj jobban a helyszínen is!
ómió
@csak úgy...: Téged lehetetlen "keverni" bárkivel is! Bunkóságod több, mint szignifikáns!
csak úgy....
@ómió: ez a tuskó mondja verébnek tipikuss esete. :)
Clavigo
@ómió: Nem megy ez neked,,csókosszájú pipahuszár,,.ne erőlködj.
ómió
@csak úgy...: Már megint a ráhazudósdiba menekülsz, bolsiék fajgörénye!? Csak nem idén is elmarad a "prájdotok"?
ómió
@Clavigo: A buzipromó, bizony, csak neked megy, böszmeszaros pofájú, meg a bolsi tetübandádnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.