A jelenlegi járványügyi korlátozások jelentős részét megszünteti a kormány, amikor az átoltottak száma eléri az 5,5 milliót.

5,5 millió beoltott az új 8 millió – megszűnik a korlátozások jelentős része

Ezt jelentette be a Facebookon Novák Katalin tárca nélküli miniszter. Hozzátette azt is, hogy

A Közösségi Élet Újraindításáért Felelős Operatív Törzs javaslatát megtárgyalta és elfogadta a kormány. Erről részletesebben a holnapi (csütörtöki) ormányinfón számolnak majd be.

Kedden Novák még arról beszélt, hogy július 1-jétől jöhetnek újabb könnyítések. Ugyanakkor néhány korlátozáson már most enyhítettek:

egész nyáron szervezhetnek tábort a köznevelési intézmények és a szülők bekísérhetik a gyerekeiket a köznevelési intézményekbe.

Forrás:Facebook

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Katyeka...'''hű hazádnak'''?!? Hazudni rendületlenül''''--- zsírháj utasítására...
Milyen 5.5 dehogy is... inkább 3.5 milla..?? Amikor rengetegen a 2-dik oltást fel se vették... azt megvonták a védettségi igazolványt tőlük!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
arról mélyen hallgat a miniszter(is), hogy mi van(lesz) azokkal akik jogkövetően, tisztelettudóan vártak, megkapták mindkét szurijukat, sőt oltottsági igazolványt is kaptak -(a fejlécen "védettségi igazolvány" szerepel)-oszt ennek ellenére a szervezetükben nem mutatható ki az injekció hatása...

Tehát több százezer honfitársunk tulajdonképpen újból ott van, ahol a part szakad. A hatalom tudja ezt, de nem reagál, csak konzultációzik, de azt nagyon.

Nos tisztelt hatalom...mi a lófasz lesz azokkal, akikre nem hatott a kétszeri oltás? Mint tudjuk raktáron van több millió oltóanyag..
Lehet hogy az mind lejárt szavatosságú, (érthetőbben:szart sem ér)?
Nessy
Játék a számokkal! A valóság tartalmát már a kutya sem ellenőrzi. Van védettségi kártya? Van. Akkor védett! Kapott egy, valamilyen oltást? Kapott. Akkor védett. Ha mégsem, akkor így járt.
Clavigo
A lapátarcú fejőnő... Ettől a némbertől hánynom kell...
Toller Béla
Rendelkeznek reggeltől estig, még éjszaka is,. De ettől még a Duna vize lefelé folyik, hol tele van vízzel, hol kevésbé ...Szóval, liffegnek ezek a novákkatalinok meg egyebek a nemzet testén, akármilyen címekkel is dekorálják őket. Katonalányok ...
Néro
Tárca nélküli. Elhagyta a tárcáját benne az eszével. Valaki adja vissza neki az üres tárcáját. Legalább aza legyen.
balos
@Clavigo: Az a baj,hogy ezeket már a negyvenes években gén kezeltek szülték,olyan Rákóczi téri mariska félék!Tudod akik élő és holt embereket "boncoltak"!Amúgy nemzethyleg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.