A Nyíregyházi Járási Ügyészség bíróság elé állítja azt a 16 éves fiút, aki április 24-én az esti órákban a Záhony-Nyíregyháza útvonalon közlekedő vonaton jegy és maszk nélkül utazott, ezért a jegyvizsgáló Nyíregyháza-Sóstóhegy vasútállomáson leszállította. A fiú dühében a kalauzra, majd a mozdonyvezetőre is rátámadt.

A fiatalkorú vádlott és bátyja 2021. április 24-én nagyobb mennyiségű alkohol elfogyasztása után az esti órákban Kisvárdáról Nyíregyházára utazott vonattal. A testvérpárnak nem volt menetjegye, illetve maszkot sem voltak hajlandóak viselni, ezrét őket a jegyvizsgáló Sóstóhegy állomáson a vonatról leszállította.

Az állomás peronján a fiatalkorú vádlott szidalmazni kezdte a jegyvizsgálót, majd több alkalommal ökölbe szorított kézzel felé is ütött, majd combon rúgta őt.

A vádlott testvére eközben megpróbálta öccsét megfékezni, többször közé és a jegyvizsgáló közé állt, illetve két alkalommal arcon is ütötte a testvérét, aki azonban továbbra is fenyegette, szidalmazta a vasutast.

A konfliktust észlelte a mozdonyvezető is, aki leszállt a vonatról, és odament a kollégájához. Ekkor a fiatal fiú őt is trágár szavakkal illette, valamint egyszer hastájékon ütötte.

Az ügyészség a fiatalkorút 2 rendbeli közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntettével vádolja, és végrehajtásában felfüggesztett fiatalkorúak fogházbüntetésére ítélné.

Forrás: ugyeszseg.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Virág Árpád
Bevinni irodába, raktárba, s megnevelni!!! Pofonnal!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Virág Árpád
Bevinni irodába, raktárba, s megnevelni!!! Pofonnal!
Mrfingusz
@Virág Árpád: Neked sem használt ,sőt
durbincs
@Eladott Ország: Csak mert A csehek szarrá verték ezt a hollandus Pedofiló térdeplös csürhét , a Puskás Arénába ?
nezelodo
Azért még fejlődnie, tetováltatni kell neki, hogy bevegyék a nemzeti ultrák népes csapatába. A pediréje úgy tűnik az jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.