A közösségi oldalakon hirdeti magát az Alapjogokért Központ és a Megafon Központ alapítója. 

Az Alapjogokért Központ az a szervezet, amely a Fidesz álláspontját rendszeresen alátámasztó úgynevezett jogi és politikai elemzéseket készít, amit aztán a közösségi médiában is hirdetnek rengeteg pénzért. Itt például Kovács István "Megafon" hirdeti magát. 

Szinte könyörögnek a lájkokért az adófizetők pénzén az Alapjogokért Központ hirdetéseivel

De vannak hölgyek is:

Szinte könyörögnek a lájkokért az adófizetők pénzén az Alapjogokért Központ hirdetéseivel

Az Átlátszó pont ma írta meg, hogy a  Budakeszi úton, a Türk Tanács és az MMA épülete között egy hatszintes épületet alakítanak át irodaházzá az Alapjogokért Központ részére. Az ingatlanban szauna és fitnesz-szoba is lesz, az átalakítás eddig ismert költségei közel 300 millió forintra rúgnak.

Forrás: Facebook/Átlátszó

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"hatszintes épületet alakítanak át irodaházzá az Alapjogokért Központ részére. Az ingatlanban szauna és fitnesz-szoba is lesz"

A szauna és a fitnesz is alapjog? Akkor kérek én is!...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csak úgy...: Egyébiránt, aki már néhányszor volt szaunában, az jól tudja, hogy az északi népek nem hülyék. Nagyon jó érzés, csak sajnos egy hétköznapi, átlagcsalád általi üzemeltetése nagyon drága.
Giovanni Alba
@namihami: ma, 14:20
Nem is tudom, talán mert meleg és izzadás, és akkor már jöhetne némi napfény is, ha mesterséges is? A fitnesz szobában nem jó, ott elvileg mozogni kell(ene).
namihami
@Giovanni Alba: Azért az izzadt test és a hálózati áram ilyen drasztikus közelsége sem túl biztató párosítás. Még akkor se, ha ezeket egy-egy 30mA-es FI-relével is biztosítani kell.
csak úgy....
@Giovanni Alba: @namihami: heuréka ! föltaláltuk a csináld magad villamosszéket!
human
@Qqberci: Tessék megnézni pár interjút ezekkel az Alapjogokért fickókkal. Csak azt hallani tőlük, hogy kinek mihez nincs joga és ez általában az ellenzékkel összefüggésben szokott elhangozni. Az elnevezés csak beetetés. Pont az ellenkezőjét csinálják.
csak úgy....
@human: tehát egy fideszes szopó és nyaló farm...,-ezek a kivénhedt komcsik így értelmezik a többpártrendszert és a demokráciát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.