A Fidesz parlamenti frakcióvezetője így értelmezi a törvény generálta hazai és nemzetközi tiltakozáshullámot.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
"Kocsis Máté: A pedofiltörvényben egy mondatról folyik a vita, amit nem olvas el senki"

Attól, hogy sokszor elmondjátok, még sokan elolvasták a törvényt! Pl a TASZ ügyvédei biztosan.
Málna
Elolvassák, csak nem értik. Vagy ha értik is, direkt félremagyarázzák. Nem ez lenne az első eset.
Nessy
Azt, hogy "sikeresen" összemosták a törvényben a pedofíliát és a homoszexualitást nehéz félreérteni! Azt is, hogy pont a pedofília által veszélyeztetett korosztály felvilágosítása nem lehet pl. egy osztályfőnöki óra tananyaga. A fél ország lelkesen buzizik, holott eredetileg nem erről szólt volna a törvény. Ha a kedves szülök is ennyit értenek a témához, mikor, és hogy világosítják majd föl a gyermekeiket! Pl. arról, hogy közösségi oldalon "megismert" valakinek, vagy egyáltalán, ne küldjenek magukról akt fotót. Hány netes zaklatásnak lesz ez az alapja később. A rosszabbra még gondolni is borzalmas.
Nessy
@Horizont: Lehetetlent ne kívánj a szócséplőktől és a hívektől! Pláne kánikulában! Lassulnak a reakció idők, a gondolkodás, a felfogás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.