A csütörtökön kezdődő EU-csúcson Mark Rutte, holland kormányfő kijelentette: a meleget a pedofilokkal összemosó törvény „ellentétes minden értékünkkel. Magyarországnak vissza kell vonnia ezt a törvényt, és térdre kell ereszkednie”.

Varga Judit nem térdel le holland kormányfőnek

Fotó: MTI

A holland kormányfő még azt is hozzátette: „ha a magyar kormány nem vonja vissza a melegellenes törvényt, el kell hagyniuk az EU-t”. Érdekes módon erre az éles kijelentésre nem reflektált Varga Judit, csak a térdelős beszólásra. A miniszter közölte, amíg él, minden erejével azért fog harcolni, hogy „magyar embernek sose kelljen térdelnie se Rutte nevű, se semmilyen más gyarmatosító előtt” – írja a Hang.hu

Mint megírtuk, a melegek megkülönböztetése ellen már 15 európai uniós tagállam tiltakozik közös levélben. A homofób pedofiltörvény miatt az Európai Bizottság elnöke is felszólalt, elítélve a törvényt, sőt, még Antonio Guterres, az ENSZ főtitkára is bírálta a magyar szabályozást. Válaszul Orbán Viktor szégyenletesnek nevezte Ursula von der Leyen állásfoglalását.

A törvény kérdése ma este kerül – rendkívüli napirendi pontként – a tagállami vezetők elé.

Forrás: Hang.hu 

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Juditkának elég, ha a Viktorral szemben térdem le. A pozícióját (és azzal a jövedelmét) az biztosítja.
Ha ügyes lesz, még a jogtalanul felvehetett pénzei is bekerülhetnek a Szent Antal-rovatba.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@RonaGyuri: 05.21-re: Hat ez nem semmi! A cikk masodik felet magyar nyelven sehol sem hozzak le! Ha nem ebrednek fel a magyarok, akkor orban most bedurcul erre a Rutte-fele kijelentesre, es dafke kilepteti az orszagot az Uniobol! Az lenne a magyarsag es Magyarorszag vege! De legalabb megtudtam, hogy az Unio nem kezdemenyezheti a kirugasunkat, viszont Rutte mondta, hogy lepesrol lepesre ezen fog dolgozni! Es sajnos a teljes szavazatmegvonas nagyon fugg a tobbi allam hozzaallasatol!
Ez valami iszonyat!
Aki Én
@verőce21: Amikor egy Európa-bajnokság élő közvetítését cenzúrázza a ,,köztévé", nagyon is időszerű a bolsevikokról beszélni. Jól ráéreztél :)
...te buta f@szkalap
Csizmás Kond
@Shikari: Ez a globális felmelegedés úgy látszik nagyon kihat a buzikra...:)
verőce21
@Aki Én: Milyen érzés feldobnod a sz@rt Feri és aláállnod?
Clavigo
@Shikari: @Csizmás Kond: @verőce21: Hogy összejöttetek,,,,rottyantók.. Nemzethhyileg,, persze.. Indulhat a " kisvasút ",,buzikák...
gina
Csak Viktornak térdel le ez a ribanc...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.