A volt országos tisztifőorvos szerint nem fogjuk megúszni a negyedik hullámot, amit az Indiából származó új variáns okozhat. A helyzetet súlyosbíthatja a Fidesz egyik legnagyobb járványkezelési hibája: az idősekre erőltették a kevésbé hatékony kínai oltást. A Sinopharmmal oltottak kifejezett kérése ellenére sem kaphatnak újabb, tényleges védelmet nyújtó vakcinát. Nem azért mert nincs. Csak azért, mert nem.

Forrás: ezalenyeg.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Még egy mondat a cikkből:

"Orbánék ehelyett valószínűleg az foci-EB-vel vannak elfoglalva meg már tervezgetik a nyári adriázásokat, jachtozásokat. Az idősek közül meg csak az érdekli őket, aki életben marad 2022. áprilisáig, hogy rájuk szavazhasson."
kereső
@sgl:" Ez foglalkozás körében elkövetett gondatlan halál okozás"- gondatlan?? Nem szándékost akartál irni? A virusnak-és a világbajnok járványkezelésnek köszönhetően orbánéknak 42 milliárddal kevesebb nyugdijkiadással lehet számolniuk.
Mit fog "eredményezni" a delta variáns? Hány milliárdos nyugdijmegtakaritást?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.