A Magnus Aircraft Zrt. szerint az általános repülési tilalom rájuk nem vonatkozik, a katonai célokra is felhasználható gép és a személyzet kiküldetésen vett részt.---Miközben Fehéroroszországgal szemben szokatlanul súlyos büntető intézkedést, összeurópai repülési tilalmat rendeltek el a Ryanair-gép földre kényszerítése miatt, egy magyar gyártó gépe múlt héten a bojkott alatt álló országba repült, majd napokig időzött Minszkben. A Magnus Aircraft Zrt. szerint az általános repülési tilalom rájuk nem vonatkozik, a katonai célokra is felhasználható gép és a személyzet „kiküldetésen” vett részt. Egy magyar repülőgép landolt június 16-án Fehéroroszország fővárosában. A Flightradar adatai szerint a Magnus Aircraft Zrt. HA-XCN lajstromjelű kisgépe Debrecenből indulva Breszt érintésével érkezett Minszkbe. A kétüléses Magnus Fusion ezután négy napot töltött a belarusz főváros repülőterén, majd hétfőn repült vissza a Pécs melletti Jakabszállásra.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
24.hu!!! Ne irjátok már át Magyarország térképét! , nem kell a butaságot terjeszteni!Jakabszállás Bács-Kiskun megyében van- Kecskemét közelségében!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.