A Blikk.hu számolt be arról, hogy Csabi és szerelme pár hónappal ezelőtt fogadták örökbe Bessy kutyájukat egy állatvédő egyesülettől. Nagy boldogságban nevelték a négylábút az ausztriai Linz városában, ahol a szerelmespár élt és dolgozott.

Szörnyű tragédia: Csabi életét áldozta fel, hogy szeretett kutyáját megmenthesse
Fotó: Pixabay

A történtekről Vivien, az elhunyt férfi testvére mesélt lapunk.

A bátyám rengeteget foglalkozott Bessyvel, fontos volt neki, hogy jól érezze magát náluk. A kapcsolatuk annyira jó lett, hogy a kutyát egy idő után bátran elengedte a szabadban, hiszen tudta, csak egy hívószó, aztán szalad is vissza hozzá

- kezdte a lapnak Vivien.

A tragédia reggelén Bessy és Csabi sétálni mentek. A bántalmazott kutya napról napra bátrabb és nyitottabb lett, ezért sokszor már póráz nélkül sétáltatta Csabi, ahogy a tragédia reggelén is. Testvére szerint a kutya valószínűleg a frizbi után futott, amikor játék közben megcsúszott és a vízbe esett.

A csatornánál, pont a zsilip előtt zuhant a vízbe Bessy. A bátyám gondolkodás nélkül ugrott utána. Rávall ez a viselkedés, az életében is szeretett hősködni, mindig azt hitte, mindent képes megoldani egyedül. Felfoghatatlan, hogy eltemettük

- folytatta a lány.

Csabi holttestét a helyi rendőrség emberei emelték ki a vízből. Utolsó erejével Bessyt még sikerült biztonságos helyre, a parthoz terelnie, ezzel megmentve az állat életét. A kutya már vissza is került Csabi párjához.

Mindig ott volt, amikor szükségem volt rá. Pótolhatatlan veszteség, egyszerűen nem ismerek nála bátrabb embert. Hősként halt meg, úgy, ahogy mindig is szeretett volna. Bár maradt volna még egy kis időnk együtt

- mondta megrendült hangon a férfi húga.

Csabi egész életében arra vágyott, hogy nyomot hagyjon a világban, végül hősként halt meg Csabi, az a berkesdi fiatal, aki alig két hete az életét áldozta fel örökbefogadott kutyájáért.

Csabit az édesanyja, a szerelme, a barátai és a testvére gyászolja. Együttérzését a Mancs Menedék Állatvédő Egyesület is kifejezte a közösségi oldalán.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: Pixabay

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@Shikari: A hangnemet nem érdemelted ki..sőt!
dr. prédikátor
@Shikari: téged nem is kellene kimenteni mert te nem ember ,hanem egy élősködő csúszó mászó rohadt féreg vagy!!! EGY MOCSKOS BOCSKOROS ROMÁN BOZGOR!!!
dr. prédikátor
@Shikari: @Shikari: TAKARODJ A RETKES CIGÁNYKURVA ANYÁDBA FOSTALICSKA!!! ROMÁN KÖPŐCSÉSZE!!!INGYENÉLŐ ROMÁN BOZGOR!!!
Emmersson71
@Shikari: Biztosan jól vagy? Ma még nem nácultál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.