Novák Előd közösségi oldalán közzétett bejegyzésben ment neki szinte a teljes ellenzéknek Czeglédy Csaba miatt.

Novák Előd: "végül a köpönyegforgató Jobbik is beállt a bűnözők sorába"
Fotó:MTI/Vajda János

Czeglédy Csaba (ügyvédi irodája, mivel a politikusbűnöző ügyvédi kamarai tagságát felfüggesztette a kamara) tehát veszített.

- kezdi bejegyzését Novák Előd, majd azzal folytatja, hogy szerinte Czeglédi viszont mindig jól jár.

Most is paktumot kötött a DK és a Momentum: a Gyurcsány-párt fővárosának minősülő Újbudán korrupciós leosztás történt. Bár hangzatos szavakkal tiltakozott a Momentum a már 2010 előtt is jogerősen börtönbüntetésre ítélt Czeglédy Csaba ügyében, a politikusbűnöző mégis a legnépesebb kerület jogi képviselője maradhat több tízmillió forintot zsebelve be ezért

- fogalmazza meg, majd azzal folytatja

Cserébe a Momentum is kifizetőhelynek használhatja az ország ötödik legnagyobb költségvetésű önkormányzatát.

Hozzátette:

A DK-s Czeglédy Csaba idegenlégiósként küzd meg az újbudai pénzéért: az adócsalás és magánokirat-hamisítás már 2010 előtt is jogerősen elítélt, szombathelyi politikusbűnöző Újbuda jogi képviselője lett, tízmilliókat tehet ezért a mellékállásáért zsebre, hiszen csak szavakban tiltakozott vállalhatatlan megbízatása ellen a Momentum, a Jobbik és az LMP, amikor előterjesztésemre szerződést bonthatott volna az önkormányzat, azt már nem támogatták most a júniusi képviselő-testületi ülésen.

- írja Novák Előd, majd megemlít egy állítólag Jakab Péterről kiszivárgott hangfelvételt is, amin szerinte az alábbi hangzik el

piszok nehéz volt azokkal leülni egy asztalhoz tárgyalni, akik ellen egyébként létrejöttünk. Mert a Jobbik tolvajok ellen jött létre, valljuk be.

Azzal folytatja:

Most, hogy a köpönyegforgató Jobbik Újbudán is a DK ejtőernyős jelöltjét támogatja a Momentum alelnöke és helyi alpolgármesterével szemben is, azt jelzi, hogy a „21. századi politikaként” hirdetett árulás keretében inkább az ex-kommunista, kormányon már leszerepelt őskövülettel köt alkut a Jobbik, pedig akár a választókra is bízhatná a döntést, Gyurcsány pártjának immár nyílt támogatása helyett. 

Azt is megfogalmazza, hogy a Mi Hazánk Mozgalom Újbudán már szerzett önkormányzati képviselői mandátumot, és az országgyűlési választáson is indul  harmadik utas jelöltként.

Bár a Jobbik frakciója 2016-ban kizárt engem, mivel Simicska Lajos elszámoltatását szorgalmaztam, továbbra is vallom: az államtól lopott vagyonnak nem egy pártpénztárban van a helye, ilyen korrupt elvtelenség után a Jobbik nyilvánvalóan Mészáros Lőrinccel is kész lenne hasonló módon kiegyezni, viszont a Mi Hazánk az egyetlen párt, melynek nincs és nem is lesz oligarchája, ezért is indulhatott nemrég nyomozás egy általam tett feljelentés alapján korrupciós ügyben egy fideszes helyettes államtitkár ellen is.

- fogalmazza meg Novák, hozzátette:

 Ha Momentum, a Jobbik és az LMP valóban komolyan gondolta volna a tiltakozását politkusbűnöző Czeglédy ügyében, s nemcsak kommunikációs fogásként magyarázkodott volna, akkor Újbuda 25 fős képviselő-testületéből csupán 10 támogatja ezt az ügyvédi megbízást, a döntő többség tehát határozhatott volna a szerződés felbontásáról, de egyik képviselőjük sem szavazta meg.

Azt is megfogalmazza, hogy  "végül a Jobbik is beállt a bűnözők sorába", amit azzal magyaráz:

A Jobbik magyarázkodása szerint „Az, hogy Gyurcsány Ferenc bizalmasa, akit már 2010 előtt (!) jogerősen elítéltek adócsalásért és magánokirat-hamisításért, újra pozícióba jut, ráadásul céges átvilágítások kapcsán, az ellenzéki együttműködés megcsúfolása.” A Jobbik szerint ha megengedik, „hogy a 2010 előtti, letűnt korok dicstelen figurái újra az élvonalba fúrják magukat, akkor mindannyian vesztettünk. Akkor hiábavalóak voltak az elmúlt évek erőfeszítései, kompromisszumai.”

Czeglédy Csaba egyébként nem ismerte el bűnösségét a Human Operator Zrt.-ügyben. Az ügy következő tárgyalását – Czeglédy Csaba kihallgatásának folytatásával – július 12-én és 13-án tartják a Kecskeméti Törvényszéken.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Vajda János

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szalay Miklós
Egy jó kis összefoglaló a politikai és gazdasági bal- és jobboldal mibenlétérõl:

egyvilag.hu/temakep/073.shtml
creativehun
@Shikari: Ugyan már...mindenki tisztán látja aki nem vak,hogy ezek a fidesz seggéből bújtak elő. Persze..ha valaki nem akarja látni..akkor nem látja..de ez nem a látás..sokkal inkább az erkölcsi nihill oka.
rokker33
@creativehun: ugyan már! Minden párt a Fidesz seggéből jött elő???. Hagyjuk már ezeket az ostoba szánalmas és nem bizonyítható állításokat, mert már a Jobbik is Fidesz volt meg még kitudja hogy kik! Ostobaság és nem bizonyított.Talán az egyetlen hiteles párt a Mi Hazánk Mozgalom ! Ők legalább nem szövetkeztek tolvajokkal kommunista mszmp=s hazaárulókkal és hazug böszme zsidókkal!Jó lenne ha bejutnának 22 ben!
creativehun
@rokker33: Nem minden párt...ezt én nem mondtam...de Elődkéék igen..az hétszentség. A zsidósággal kapcsolatban...én nem vagyok antiszemita ergo..nem látok mindenhol és mindenben kampósorrú zsidó bankárokat...ha te igen..lelked rajta.
Clavigo
@Shikari: Nagy balfasz vagy Bugsy...meg bunkó is...
rokker33
@creativehun: És mivel tudod bizonyítani vagy csak vinnyogsz itt alaptalanul? Komolyan mondom te már némelyik résznél nem vagy észnél.A Mi hazánk még senkivel sem állt össze így teljesen alaptalanul ugatsz!Szerintem gondold át a kommentet mielőtt leirod,mert 100 % hülyeség!
creativehun
@rokker33: Figyelj csak...ezt a stílust nem tolerálom. Nem adtam rá okot...még ha nenm is egyezik meg a véleményünk,hogy nekiállj..vinnyogsz..ugatsz..stílusban személyeskedni. Mond csak! Te ha valakivel szóban kommunikálsz akkor is ezt a faragatlan modort nyomatod vagy akkor képes vagy erőt venni magadon? Most reagáljak én is hasonlóan? Nem fogok!
creativehun
@Shikari: Mint már több alkalommal is megbeszéltük..van aki így van aki úgy lát helyzetek. Ez..azt gondolom ..érthető..hisz nem vagyunk egyformák. Szerencsére.
Clavigo
@Shikari: Te vagy itt a cenzor,,tölcsérseggű ?
creativehun
@Shikari: Sajnos látható módon nem igazán érted a liberallizmus lényegét :( Én liberálisnak tartom magam...azzal együtt,hogy a torkom égeti a sav ha Trianonra gondolok..azzal együtt,hogy ha magyar csapat nyer vagy magyar áll a dobogón elérzékenyülök. A liberalizmus nem jelenti azt,hogy bárki is megtagadja a nemzeti identitását..a liberalizmus egyfajta élni és élni hagyni..elv..persze...ez nem mindenre érvényes...hisz egy tömeggyilkosra nem mondja azt,hogy persze..jól van...megengedő vagyok...csak csináld ha jól esik.. A liberalizmust sajnos nagyon sokan féleértelmezik...sokan pedig..önös politikai érdekből szándékosan más tartalommal ruházzák fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.