És a Fudannal foglalkozó alapítványt is létrehozták, az új kormánygyakorlatnak megfelelően közpénzrejtő-közpénztranszformáló alapítványként. A magyar helyett a kínai érdekek felé történt hangsúlyeltolódás abból is kiolvasható, hogy a közlöny ezen bejegyzése arról is rendelkezik, hogy a Budapest Törvény vonatkozó részében a „Budapest Diákváros – Déli Városkapu Fejlesztési Program” helyett a jövőben mindig simán csak a „Déli Városkapu Fejlesztési Program” a használatos. Ezen felül azt is kimondja a rendelet, hogy a „diákotthoni elhelyezést biztosító, szabadidős,” szövegrész helyébe a jövőben a „szabadidős,” szöveg lép. A Diákvárost (már ami megmaradt belőle) a rendelet ezen felül kiemelten közérdekű beruházássá emelte, ennek értelmében azon túl, hogy a fejlesztési területet a kormány jelöli ki, a kijelölt területen építési, telekalakítási és változtatási tilalom nem alkalmazható.

Forrás: mfor.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
Na..alakul ez, bazmeg!
Sunyin, alattomban, de megcsinálják a g3czik!
RonaGyuri
@Emmersson71: miért volt cseppnyi kétséged is??? =))
verőce21
Sok hasonló pénztermelő perpetuum mobile beruházást kívánok a derék magyar kormánynak!
Nessy
@verőce21: Az nem zavar, hogy mindezt mi fizetjük? Miközben az "alapítványból" szépen elfogy majd a pénz? Persze, átkonvertálódik magán pénzzé.A magyar diákoknak, meg toll a fülükbe! Ne akarjanak magyar "diák várost" Magyarországon! Ez egy fenemód népnemzeti családbarát kormánytól nem várható!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.