Az LMP szerint nincs annál veszélyesebb, mint amikor egy kormány magát nemzetinek hazudja, de sorra olyan döntéseket hoz, amelyek szembemennek a magyar nemzeti érdekekkel – mondta az ellenzéki párt frakcióvezetője szombaton, a Facebookon közvetített sajtótájékoztatón.

A kormány „bármikor kész olyan döntést hozni, amely szembemegy a magyar emberek érdekeivel”
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Keresztes László Lóránt úgy fogalmazott, hogy Orbán Viktor miniszterelnök mostanában ismét előszeretettel hívja magát szabadságharcosnak, miközben

bármikor kész olyan döntést hozni, amely szembemegy a magyar emberek érdekeivel.

Hozzátette:

Azt is tapasztalhattuk, hogy a Fidesz-közeli szervezetek ismét békemenetet hirdettek deklaráltan a nemzeti szuverenitás védelmében, miközben éppen a Fidesz és a KDNP volt az, amely bebizonyította, hogy politikájában bármikor kész kiszolgálni akár az orosz, akár a kínai érdekeket.

Kiemelte, egy nemzeti kormány nem teheti meg, hogy az adófizetők 550 milliárd forintjából kínai elitegyetemet épít Budapesten, miközben a magyar egyetemeket politikai irányítás alá helyezi, és nem adja meg nekik az ígért fejlesztési forrásokat.

Keresztes László Lóránt beszélt arról is, hogy sem a Budapest-Belgrád vasútvonal fejlesztését, sem a teljes magyar autópálya-hálózat koncesszióba adását nem tartják indokolhatónak a nemzeti érdek szempontjából.

Forrás: MTI
Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Csak lopni lehessen, a többi nem számít!...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Igaz, hogy a libernyákok közül mondta valamelyik féreg a fenti idézetet, de megeteti vele a lipsi közönséget...
Qqberci
Csak lopni lehessen, a többi nem számít!...
Nessy
Pecunia non olet! A pénznek nincs szaga! Akár kínai, akár orosz hitel, a magyar forintot mát érdemes lenyúlni! A visszafizetés úgyis a következő generációké, az meg már őket nem érdekli! A sajátjuk, családostól, biztonságba van!
csak úgy....
"A kormány „bármikor kész olyan döntést hozni, amely szembemegy a magyar emberek érdekeivel"- ez eddig is teljesen nyilvánvaló volt, csak az idióták nem veszik észre!
ómió
Majd a bolsikkal koalíciózó lempes meghazudja nekünk!
tudode
Ajajj!
.
Fekete vonat!
.
Emlékszünk talán arra, hogy ellenzékben szólt a magyar nép érdekében az, akit ki tudja milyen anyagból gyúrtak össze, úgy ellenzékben, mint kormányon:
.
---- Orbán elzárná az uniós pénzeket
24.hu/fn/gazdasag/2006/10/25/orban_elzarna_unios_penzeket/#
.
forum.portfolio.hu/topics/orban-elzarna-az-unios-penzeket/5653?limit=100
.
2006. 10. 25. 18:09
.
""""Ezermilliárdos uniós támogatási forrásoktól fosztaná meg Magyarországot Orbán Viktor, legalábbis ezt szorgalmazta Strasbourgban néppárti képviselők előtt. Arról megfeledkezett, hogy a támogatásokat nem az általa hazugnak titulált kormány, hanem térségi fejlesztések, vállalkozások, önkormányzatok, civilszervezetek kapják utólagos kifizetés, és igen szigorú ellenőrzés mellett. Az MSZP szerint Orbán egy nap alatt tönkretette a magyar EP-képviselők kétéves munkáját. A Fidesz magyarázatot ígért elnöke kijelentéseire.
Strasbourgban, az Európai Parlament néppárti frakciójának keddi tanácskozásán Orbán Viktor többek között azt mondta: a kommunizmus “saját országaiban intézményesítette a korrupciót, az erkölcsi relativizmust, a szegénységet, a kiszolgáltatottságot, a hamis adatokat szolgáltató kormányokat, a felelősséget nem ismerő politikusokat és a politikai hazugságokat”, s ez a bővítés óta immár az EU problémájává is vált. Erre hivatkozva sürgette Orbán az uniós segítségnyújtás megtagadását a “hazug és csaló” kormányoktól.""" (...)
-------------------------
.
Pedig ha tiszességes maradt volna a kedves vezető akár nyugdíjáig "szolgálhatta" volna a magyar népet!
.
Makovecz Imre egy lakossági fórumon 2010-ben mit is mondott?
.
---- Makovecz Imre a 2010-es választások előtt: Orbán zsarolható.
hirtv.hu/ahirtvhirei_adattar/makovecz-imre-a-2010-es-valasztasok-elott-orban-zsarolhato-2448938
------------------------
.
SoKK beszédnek soKK a zaja!
.
A világháló emlékszik, és még sokan mások!!!
nezelodo
Mindig megröhögtet a szabadságharcos, mert eszembe jut, hogyan menekült, a helyszínről ahol a balhézó kubatov kopaszai tomboltak, vagy amikor a parlamentben a függöny mögé bújt. Most meg annyira berezelt, persze okkal, hogy még a focimeccsre se ment el. Tisztára Kossuth lesz belőle, elpucol ha nagy lesz a baj, aztán majd idegenből osztja az észt, és gyalázkodik.
Peller Anikó
Hü lye vagy, aljas Hü lye vagy marha. Hü lye nagy baromállat Hü lye vagy geci. És hazug.
Yoda69
Kezd eldurvulni a kampany, de hat koteles elvtars megmondta nagyon csunya lesz. Most mar latjuk mire gondolt.
tothjani
“A nacionalista nézetek szerint a kormány ugyanaz, mint a magyar nép vagy annak miniszterelnöke, aki pedig nem ért egyet ezzel a nézettel, az nem tartozik a néphez, de még a nemzethez sem.” (Heino Nyssönen finn történész)
Gazella
Totál igaz!!
Ez a zsírháj tiszta köpenyegforgató!! Csak a saját érdekeit nézi!
Nessy
@Shikari: Lehet kezdeni! Pesti Srácok, Hír tv sajtóklub, 888.hu, De durbincs jobban ismeri, ő küldi a cikkeiket!
csak úgy....
@creativehun: ne kívánj egy bunkócskától lehetetlent!
creativehun
@Shikari: Ahogy ezt is már párszor megbeszéltük..nincsenek elvtársaim.Nem is értem miért kell ezt most? Sajnos a bárdolatlan stílus nem oldal függő...ezt valóbban tapasztaltam ellenzéki oldalon is. Azt gondolom,hogy mi..oldaltól függetlenül..eddig is..ez után is..tudtunk és hiszem ,hogy tudunk kultúráltan kommunikálni egymással.
Clavigo
@Shikari: Haza kéne már menned...buckalakó.
NKF
Nem értem az ilyen LMP meg Párbeszéd,együtt ,Külön,meg a Jóisten tudja mennyi lesz még
jövőre?' 1-2%-kal mi szart akarnak?A Fidesz évek óta 2/3-al nyer,akkor egyet lehet!Kussolni!
Lepényleső
...immáron tizenegy éve,- s ezt most vették észre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.