A kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja alkalmából a police.hu osztotta meg a megrázó riportot.

„Elkezett üvöltözni, hogy meghaltam, mindenki meg fog halni” – Megszólaltak az ablakon kizuhant 17 éves fiú barátai
Fotó: YouTube/police.hu

Június 26-a a kábítószer elleni küzdelem nemzetközi napja. A police.hu ennek alkalmából tette közzé, hogy a rendőrök nap mint nap küzdenek a drogkereskedelem ellen, hogy minél kevesebb veszélyes szer kerüljön forgalomba. Ennek ellenére a kábítószereknek minden évben áldozatául esnek fiúk, lányok, férfiak és nők. A tragédiák mögött családok, barátok próbálják feldolgozni szeretteik elvesztését, és ha tehetnék, sokan visszapörgetnék az idő kerekét – írja a 24.hu.

A police.hu a közleményében feleleveníti, 2020. május 10-én egy 17 éves fiú egy házibuliban kábítószerfogyasztást követően kiugrott egy I. kerületi lakás ablakából. A barátok egy balatoni nyaralóból utaztak Budapestre szórakozni, és a buli előtt egyikük ismerősén keresztül kábítószert vásároltak. Az este folyamán a drogtól a fiú zavart és agresszív lett, és az egyik nyitott ablakon át megpróbált fellépni az ablakpárkányra. Ekkor még az egyik lány meg tudta őt fékezni, de a fiú ezután átrohant a másik szobába, és az ott nyitva lévő ablakon kiugrott a második emeleti lakásból.

A fiút a mentők válságos állapotban kórházba vitték, de sérüléseibe pár nap múlva belehalt. A Kábítószer-ellenes Világnapon megrázó riportban mesélnek barátjuk elvesztéséről a fiatalok.

Forrás: 24.hu, police.hu
Fotó: YouTube/PoliceHungary

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Ez a riport nem megrázó. Ő döntött, hogy kábítószerezik - rosszul döntött. Ennyi!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.