Az atv.hu értesülései szerint Szakács megkapta az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának határozatát, amellyel több mint 23 éves tagsága után kizárták az MSZP-ből.

Szakács Lászlót, a párt egykori elnökhelyettesét is kizárták az MSZP-ből
Fotó: MTI/Kovács Attila

Szakács László az atv.hu-nak adott nyilatkozata szerint pénteken meghallgatta őt a testület, szombaton pedig megkapta a határozatot, amely a kizárásáról szólt. Az MSZP volt elnökhelyettese, aki a közelmúltig a párt jelöltje volt Baranya megye 2. számú választókerületében. Ennek kapcsán azt mondta, hogy választókerületére kíván koncentrálni, így nem valószínű, hogy fellebbez a határozat ellen.

Szakács a Harcosok klubja című műsorban elmondta: a vele szemben megfogalmazott vádak között szerepel a múlt héten az Egyenes beszédben elhangzott nyilatkozata is. Ebben bejelentette MSZP-tagsága felfüggesztését és úgy nyilatkozott, hogy ha úgy adódik, elfogadja más „demokratikus ellenzéki” párt jelölését az előválasztáson, hogy legyőzze Hoppál Pétert, a Fidesz jelöltjét.

Forrás: atv.hu
Fotó: MTI/Kovács Attila

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
A nagy melegben megbuggyant az mszp elnöksége, így már csak egy ismert tanácsom lehet a számukra: az utolsó oltsa le a villanyt.
NKF
Méghogy,etikai bizottság?Ezeknél erkölcs?Vastagabb a bőr a pofájukon mint a rinocérosznak!
Pedig a rinocérosz nem is MSZP párttag!
NKF
Te meg ne szarjál be !Beülsz a DK-ba és kész.Az MSZP már úgysem éri meg a karácsonyt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.