A vasárnapi Hollandia-Csehország Eb-nyolcaddöntőn szivárványban pompázik majd a Puskás Aréna, legalábbis a pálya körül a hirdetések bizonyosan. Nem lennénk Szijjártó Péter helyében, aki már abban összeesküvést látott, hogy Münchenben a német-magyaron egy szurkoló szivárványos zászlóval rohant be a magyar himnusz alatt, szerinte direkt engedhették be a rendezők.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a CB közleményben olvasva még csak legyintettem, de most már többek kinyilatkozásában is visszaköszön; ezért csak a rend kedvéért
ha tovább jutottunk volna sem lennénk itt a Puskásban
Sevilla, Bucharest vagy Wembley lett volna a helyszín!!! =))
Eladott Ország
Alig ötven éve vette le a WHO a betegségek listájáról a homoszexualitást. A perifériára ez még mindig nem ért el, sőt sokan szándékolt perverz hedonista beállítottságnak tekintik amolyan liberális következménynek. Egyébként a szivárványos zászló szimbolikája az egyetemesség az emberek alapvető egyenlősége. Akár a buddhizmus zászlaja is ami az elfoga dást az együttérzést és egyéb olyan értékeket jelenít meg a sok színnel, ami alá beállhat minden jó akaratú ember. A szivárványos zászlóról, amely ma is használatban van, a Wikipédia például ezt írja: „Az első melegbüszkeség-zászlót 1978-ban Gilbert Baker készítette harminc önkéntes társával együtt kézifestéses technikával. Ez a zászló még nyolc sávból állt, Baker minden színt külön jelentéssel ruházott fel: a rózsaszín a szexualitást, a piros az életet, a narancssárga a gyógyulást, a sárga a napot, a zöld természetet, a türkiz a művészetet, a kék a harmóniát, az ibolya pedig a lelket szimbolizálja.”

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.