A Magyar Kétfarkú Kutyapárt osztotta meg ezt a fantasztikus pályázati megvalósítást. Szolnokon az Ormos Imre parknál épült a képen látható kapu a betonfalra.

A párt azt írja, hogy

„az épp arra járó Lits Lászlótól, az NHSZ Szolnok Közhasznú Nonprofit Kft. vezetőjétől megtudhattuk, hogy az EU-s pályázatban szerepelt itt egy bejárat, amit a szomszédos lakópark lakói aztán mégsem szerettek volna, de a pályázatban meg volt bejárat, így az a megoldás született, hogy a betonfalra tettek egy kaput, ami a cég vezetője szerint már megfelel az EU-nak.”

A Kutyapárt tett az ajtó mellé ablakokat, elé pedig lábtörlőt, „ha már”.

Forrás: Telex.hu

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Vajon mi köze van egy lakóparkban lakóknak egy park kapujához? Kik lehetnek annak a lakóparknak a tulajdonosai, hogy ezt sikerült nekik ""elintézni""? Az érvényes építési engedély ellenére az önkormányzat melyik tisztviselője járult hozzá ehheza ""megoldáshoz""?
És lenne még néhány kérdésem...---István Gyula Németh: Aki olvassa a kommentjeimet, az tudja, hogy nem szoktam személyeskedni, de most lenne egy kérdésem: Te tényleg ilyen hülye vagy? Netán túlteng benned a fideszes párthűség? Vajon egy parkot (szerinted) csak melegek, pedofilok vagy leszbik használnak? Esetleg te is rendelkezel némi látenciával ebben az ügyben?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@csagyi: Ezért kezdtem azzal, hogy ritkán reagálok személyre szólóan. Ezzel a lumennel se tettem eddig (mondjuk half@sz-balf@sszal eztán se), de ez kinyomta a biztosítékot.
csagyi
@namihami: Teljesen megértelek.Nekem idáig még sikerült,ami pozitv ebben:naponta helyre hozza a vérnyomásomat. (mert alacsony)
Clavigo
@human: Az egész országra jellemző ez a kép...
szaboria1
Ezek szerint Szalay aláírta az elkészült kapu kifizetését.
ómió
Na, végre! Egy kis "EU-s racionalitás"!
Csizmás Kond
Ha megfelel a zuniós előírásnak akkor az jó is...pontosabban ilyen egy uniós jó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.