Százezer koronavírus elleni oltóanyagot ad Magyarország Csehországnak, hogy fel tudják gyorsítani saját oltási programjukat – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter a közösségi oldalán vasárnap.

Szijjártó Péter: százezer oltóanyagot ad Magyarország Csehországnak

Szijjártó Péter bejegyzésében úgy fogalmazott: az oltás életet ment, ezt már mindenki tudja. A sikeres magyar oltási kampányt világszerte elismerik – hangsúlyozta.

A tárcavezető kiemelte: Magyarországon az oltottak száma lassan eléri az öt és félmilliót, miközben van bőven elég oltóanyag, így a magyar kormány tud segíteni azoknak, akik nem állnak ennyire jól.

Cesi do toho!

- zárta bejegyzését Szijjártó Péter.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ágimami
Hurrrrrááááááá!!! Legalább fogy a kici kínaiból, mert remélem azt küldünk!!!:DDD

"A tárcavezető kiemelte: Magyarországon az oltottak száma lassan eléri az öt és félmilliót, miközben van bőven elég oltóanyag, így a magyar kormány tud segíteni azoknak, akik nem állnak ennyire jól."

Az tuti hogy van bőven oltóanyag, csak épp "oltakozni" vágyó már nem nagyon, így nem tudom hogy lesz meg az 5.5 mill. beoltott és az újabb lazítások???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
134.bátor
A saját pènzedből osztogass tarajos majom!!?
gina
Megszedte magát a tolvaj kormány de most teszi a jótevőt, ilyen undoritó szemeteket a világ nem hordozott és mindent a nép pénzén, el kell takaritani ezt a söpredéket
solidedge
Az oltóanyag egy részének a szavatossága valószínűleg hamarosan lejár. Mivel az oltási kedv alábbhagyott hazánkban, hogy ne kelljen a kukákba dobni elajándékozzuk.Ehhez fabrikált Petike patetikus lózungot.
ómió
Hát, inkább, mint az "efftársi oltáspártiság ránk kozmálja"!
Giovanni Alba
@ágimami: tegnap, 18:26
Május elején 40 000-et adtunk, de csak Pfizert kértek valamilyen oknál fogva. Nem hiszem, hogy Sz. Péter, korlátozottan felfogóképes futsalos azóta meg tudta győzni őket a Mao könnye előnyeiről, főleg, hogy a hírek nem éppen kedvezőek a hatásosságáról.
ágimami
@Giovanni Alba: Így gondolom én is, biztos vagyok benne, hogy nem kínait küldtünk!
(Lassan már teljesen mindegy lesz, mivel annyira nem akarják az emberek az oltást, hogy nemsokára lejár a szav.idejük!)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.