A blikk.hu értesülései szerint külön börtönbe szállították az előzetes letartóztatásba helyezett két gyanúsítottat, hogy az egyikük hamarabb megtörjön és vallomást tegyen.

Curtis bátyja és a Katzenbach-gyilkosság másik gyanúsítottja külön börtönben várnak az ítéletre – Itt az indoklás
Fotó: venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet, kredit: MTI/Soós Lajos

Sz. Lajost, aki a rapper Curtis testvére, a Venyige utcai büntetés-végrehajtási intézetben helyezték el, míg a rendőrök által a gyilkosság végrehajtásában társának tartott L. Istvánt a Tolnai utcai rendőrségi fogdán helyezték el – írja a blikk.hu.

A lap egyik – a neve elhallgatását kérő informátora – a következőképp nyilatkozott:

Ennek az lehet az oka, hogy a férfit rendszeresen kihallgatják, és emiatt egyszerűbb a fogdáról a kihallgatásra vinni őt, mintha a börtönből kísérgetnék oda napról napra. Ez jelentheti azt is, hogy a nyomozók L. Istvánt tartják a gyenge láncszemnek az ügyben, ezért őt próbálják megtörni és beismerő vallomást kicsikarni belőle.

Ezek szerint hamarosan megoldódhat Katzenbach Imre meggyilkolásának ügye. Mint ismert, a 45 éves korában eltűnt korábbi futballista földi maradvá­nyait az eltűnését köve­tően több mint 11 évvel, tavaly ősszel találták meg a gyilkosságra megbízást adó és jelenleg többéves börtönbüntetését töltő H. Attila baranyajenői birtokán. A nyomozó hatóság szerint őt H. László kérte fel az emberölés megszervezésére, és a férfi a megbízást Sz. Lajosnak és L. Istvánnak továbbította.

Forrás: blikk.hu
Fotó: venyige utcai büntetés-végrehajtási intézet, kredit: MTI/Soós Lajos

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.