Pedig egy tábla is hirdetette a terület mellett: „Nem gaz, méhlegelő”. 

„Ti menthetetlenül hülyék vagytok.” – Szétsavazzák a kommentelők a Fidelitast, mert gaznak nézték és lekaszálták a Vadvirágos Budapest növényeit
Fotó: Fidelitas/Facebook

A Fidelitas egy Facebook-posztban büszkélkedett:

Budapest baloldali vezetői a közterület gondozására is alkalmatlanok.

A parlagon hagyott területeket elnevezték méhlegelőnek, amiket az emberek felháborodása ellenére nem számolnak fel.

Úgy döntöttünk, hogy a magasra nőtt gaz-erdőt közösségileg lekaszáljuk!

Élhetőbb, tisztább, dugóktól és gaztól mentes Fővárost érdemelnek a budapestiek!

– írják. Azt sajnos nem vették észre, hogy nem egy parlagon hagyott területet kaszáltak le, hanem egy, a főváros és a Főkert Vadvirágos Budapest programjában magasabban hagyott gyepfelületnek mentek neki – jelentette a hvg.hu.

A program lényege, hogy a korábbi intenzív, évi 5–7 alkalom helyett évente 1–3 kaszálást tartanak meg, így a vadvirágoknak van idejük kifejlődni és terjedni, ez a rovaroknak és az azokkal táplálkozó madaraknak is jó, ráadásul az ilyen felületek az aszályos időszakban, mint amilyen a mostani, kevésbé száradnak ki. Azt a programleírásban is elismerik, hogy a terület nem az első évben lesz látványosan szép. 

A Fidelitas kaszálása azért is fura, mert elsőként nem a főváros hanem a fideszes Dr. Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestereként indított hasonló programot, tehát holmi liberális mételynek is nehéz volna beállítani a kezdeményezést.

A Fidelitasosok tehát egy ilyen területet kaszáltak le mosolyogva. A kommentelők viszont hamar tájékoztatták őket, hogy miért nem volt szerencsés a lépés. Azóta is sorra kapják a hasonló hozzászólásokat:

Ti menthetetlenül hülyék vagytok.

Gratula hozzá fiúk, most bebizonyítottatok, hogy pont jó helyen vagytok. A fidesznél követelmény hogy mindenki agyatlan balf*sz legyen. Ha lehet legközelebb betonozzatok is le mindent, ti nagyon hülye parasztok

Ha csinálni akartok valami hasznosat húzogassátok ki a parlagfüvet azoknak a birtokain, akiket a kormányhivatal nem felszólítani erre …

Menjetek inkább Felcsútra kaszálni, biztos ad jó munkát a főnökötök, idióták. Remélem a környezetvédelmi hatóság egy jó nagy bírsággal honorálja majd áldásos tevékenységeteket. Csak balhézni és rombolni tudtok, építeni nem!

És a sornak még nincs vége! A többi komment az eredeti posztnál olvasható.

Forrás: hvg.hu
Fotó: Fidelitas/Facebook

114 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyurka80
Ezek a [email protected] pestiek elhiszik, hogy a belvárosban 4 sávos út közepén méhek gyűjtik a mézet? Ha igen gratulálok karigerinek és bandájának a nagy átverésért!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
durbincs
@solidedge: Nidermayer ,+az a vénhülye ? inkább a kutyaszart szedetné fel az utcáiról ? mert nem mindenki tud cikcakba ?vagy lóugrással közlekedni ?
Istenakinincsen
@durbincs: Egyedül maradsz abban a messzi bányás fiókban ahol te vagy a legélesebb kés.
durbincs
@Istenakinincsen: Már megent látszik abban a messzi bányás fiókban,bizony,messze-messze nem maga a legélesebb kés ?
de mivan mivan maguknál lent ? még a kőbalta divik ? + @tudode:aki @sgl: @FL4K:aki @dr. prédikátor:aki @karma1: ?@solidedge: @gina: @fideszes gyökér:@Nessy: @human:@Istenakinincsen: @Qqberci: @Emmersson71: @Clavigo:?
@T-Boly:@Horizont:@bakcsubakka:@Eladott Ország: @csak húgy..:@kula.:@RonaGyuri: @justhpeter: @namihami:?
durbincs
@Eladott Ország: Mert Feri csak magát vitte le repülővel a Balatonra ?
durbincs
FL4K: 50IQ-val ? Mert maga is fizetett intervencios bér-buznyák ? azt az 500 Eurot má bemorzsolta mi ? bányás-seglény ?
durbincs
@csak húgy...: de maga levizeli a 8 elemis volt gyapotszedő Hamit ? is Mi ? mint csak ezt az 50IQ-s ripacs @nezelodo.:-t ?
Mint Csak a Cs-katkát ? a Momentum megfoghatatlan Lölö Fantomját ? is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok