Mintha megszaporodtak volna a nem heterók elleni támadások.

Két férfi keveredett szóváltásba két másikkal Pécsen, majd úgy megverték őket, hogy egyikük az eszméletét is vesztette. Az RTL Híradó úgy tudja, a sértettek mindketten melegek és orvosok. A rendőrség azt nem árulhatta el, hogy a bántalmazott férfiak szexuális beállítottsága is tényező volt-e az eset során.

Mint arról korábban beszámoltunk, a kormány és a Jobbik nemrég elfogadta a homofób elemekkel kibővített úgynevezett pedofiltörvényt, amellyel lehet, hogy olajat öntöttek az egyébként is fortyogó tűzre. Gondolhatunk itt a szerdai, német lányok elleni támadásra is, ahol apa és fia verte meg és köpte le a fiatalokat, csak azért, mert szivárványos jelképeket viseltek.

Forrás: rtlklub.hu

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
" A rendőrség azt nem árulhatta el, hogy a bántalmazott férfiak szexuális beállítottsága is tényező volt-e az eset során."
Akkor meg hagyjuk a hülye címeket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
Az eszem megáll! A HÜLYE faszszopó buzikat már leköpni és megrugdosni sem lehet.?? És a buziknak nincsenek jogai csak a normális hetero embereknek? Komolyan lassan már rájuk sem lehet nézni mert egyből 5 év fegyház tárgyalás nélkül!!!?? Ez nem Orbán hibája, hanem a normális embereké akik hagyják ezt a szarságot elterjedni. Most kell megfékezni őket míg nem késő. Ébresztő emberek!!!
rokker33
MIKOR LESZ A BUZIK ELLEN FELVONULÁS??? HA LESZ ÉN OTT LESZEK !!!
Aki Én
@rokker33: ahogy látom, neked is a meleg ártott neg.
Súlyosan butulsz.
ómió
Már megint ok és okozat-zavar, efftársak!? Nem a kormány hergel a buzik ellen, hanem buziék a kormány ellen!
balos
Nem értem,hogy egy nemzethy kurmány minek foglakoztat más beállítottságú embereket,mikor ugyan úgy utálja őket,mint a hitler?Netán az ö más irányúltseggüje ,jobb ízű nekik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.