Két kisgyerek is az áldozatok között van lapértesülések szerint.

Az Origo cikke szerint egy négytagú család, köztük két kisgyerek vesztette életét hétfő este Budapesten a VI. kerületben egy Jókai utcai lakásban szén-monoxid-mérgezés következtében. A lap arról is beszámolt, hogy a rendőrség megerősítette az értesülésüket, és vizsgálják az esetet.

Négytagú család hunyt el szén-monoxid-mérgezés miatt Budapesten

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A Katasztrófavédelem közleménye szerint a helyszínre riasztott egység méréseket végzett, és szén-monoxidot mutatott ki az ingatlan levegőjében. A gázszolgáltató munkatársai, akik szintén kivonultak ez esethez, magas gázkoncentrációt mértek a lakásban, és leválasztották a hálózatról az ott működő fűtő- és vízmelegítő-készüléket.

Frissítés (8:02): az MTI-nek megerősítették a hírt

Négy ember – két felnőtt és két gyermek – meghalt szén-monoxid-mérgezésben hétfő éjszaka Budapest VI. kerületében.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek kedd reggel elmondta, hogy egy Jókai utcai lakáshoz riasztották a tűzoltókat, akik méréseket végeztek és szén-monoxidot mutattak ki az ingatlan levegőjében.

A gázszolgáltató munkatársai, akik szintén kivonultak az esethez, magas gázkoncentrációt mértek, és leválasztották a hálózatról az ott működő fűtő- és vízmelegítő-készüléket – tette hozzá.

Forrás: origo.hu, katasztrofavedelem.hu, mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.