Örkény biztosan írna abból egy novellát, hogy a DK pert nyert az MTI ellen, mert nem adták ki az arról szóló közleményüket, hogy korábban pert nyertek az MTI ellen.

A Távirati Iroda ugyanis korábban megtagadta, hogy közzétegye „A Demokratikus Koalíció pert nyert a kormány által kézivezérelt MTI ellen” című közleményüket, arra hivatkozva, hogy az sérti a közmédia jó hírét. A bíróság most arra kötelezte az MTI-t, hogy felületükön tegyék közzé a fenti közleményt, az ítélet szerint tehát a Távirati Iroda nevezhető kézivezéreltnek.

Kis magyar abszurd: A DK pert nyert az MTI ellen, mert nem adták ki az arról szóló közleményüket, hogy pert nyertek az MTI ellen

A DK miniszterelnök-jelöltje Dobrev Klára Nyíregyházán egy kampányrendezvényen – Fotó: Facebook

A Demokratikus Koalíció elkötelezetten kiáll a hazugságok, az állami propagandagyár ferdítés ei és a központi cenzúra ellen, ezért továbbra sem fogjuk szó nélkül hagyni, ha el akarnak hallgattatni bennünket, vagy hazudnak rólunk. A 2022-es választás után pedig meg fogjuk szüntetni a kormány által kézivezérelt MTI és MTVA agymosó munkásságát.

- áll a párt sajtóközleményében.

Forrás: DK sajtó

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""Győzött az igazság? Akkor fellebbezünk!""-. adta ki legfrissebb közleményét az MTI.
Annyira még azok se hülyék, hogy saját magukat ekézzék. Majd fellebbeznek és a célnak megfelő bíróság méghozzá a (nekik) igazságos ítéletet.
nezelodo
Nem akarják égetni magukat, amúgy is égnek mint a rongy a saját hírszerkesztésük és riportjaik miatt. Nincs könnyű dolga az alázatos szolgáknak.
sokanvagyunk
Feladták volna a táviratot közleményükről a sajtónak, de a posta már nem foglalkozik ilyesmivel. :)
NKF
A Fletó a hazugságok ellen!Röhej! Amikor ő mondta,hogy éjjel-nappal hazudtak!
Van bőr a képén,hozzá képest a rinocérosz pofa babaarc!
ómió
A diplomás kommunisták "kiállnak a hazugságok ellen"? És "Böszmefater", aki csak "reggel, éjjel meg este" gyakorolja a "műfajt", mit szól ehhez!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.