A szocialista képviselő állítása szerint etikai vizsgálatot kezdeményezett Hadházy ellen, de a Momentum megvétózta. „Szükség van a Momentumra, de nem ilyen áron” – mondta Tóth Csaba szocialista országgyűlési képviselő egy keddi háttérbeszélgetésen. Az MSZP-Párbeszéd előválasztási jelöltje azért hívta össze az újságírókat, mert szerinte a zuglói előválasztási kampány elérte azt a határt, amit már nem kellene átlépni.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
A magát "demokratikusnak" hazudó ellenzéki pártok boszorkánykonyhájából egy kis betekintés:

"„Szükség van a Momentumra, de nem ilyen áron” – mondta Tóth Csaba"
Béla333
@sgl: 08.06
Itt a harcvonal ott húzódik, hogy vannak, akik az elmúlt évtizedek alatt besározódtak, közösen lopták a közpénzt a Fideszesekkel és vannak akik nem.
Az előzőeknek a jelenlegi világ folytatása a fontos, hogy le ne bukjanak, a másik csapatnak meg a korrupció megszüntetése. Az egyiknek ráadásul úgy kell táncolni, mintha ő is rendet szeretne, pedig dehogy.
Hogy ki tartozik ebbe a csoportba és ki a másikba, mindenki döntse el maga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.