Nem ez az első eset az utóbbi néhány hónapból.

Jakab Péter ismét rendőrök gyűrűjébe került az éjjel – Reggelre azt is megosztotta, miértFotó: Jakab Péter/Facebook

A Jobbik elnöke tegnap éjjel posztolt egy amatőr videót, amelyen jól látszik, hogy a politikust a Fidesz Magyar Polgári Szövetség épülete előtt rendőrök állják körbe. Ekkor még nem lehetett tudni, mi adott okot az igazoltatásra, a politikus csak ennyit fűzött a videóhoz: „A szembesítés nem maradhat el! Részletek hamarosan...”

Azok a bizonyos részletek pedig meg is érkeztek másnap, azaz szerda reggel. Jakab ezúttal egy fotót posztolt, amelyen a székház előtt áll, amelynek falára egy képet vetítettek ki. A kép az „Orbán showt” ábrázolja, és a miniszterelnök mellett az utóbbi évek fideszes botrányhősei szerepelnek rajta. Mindegyiküknek adtak egy-egy hangzatos nevet is: Szájer, a pasizó, Orbán, a kupleráj főnöke, Borkai, a kurvázós és Kaleta, a pedofil.

Jakab a következő szöveget fűzte a poszthoz:

A Fidesz egész épületeket elfedő, ellenzéket gyalázó óriásplakátokkal lepte el Budapestet. A hazugságra illik igazsággal válaszolni. Egyenesen a Fidesz székház falán. Íme az Orbán-show. Álszent, álkeresztény műsor. Jövőre kikapcsoljuk.

Fotó: Jakab Péter/Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Először biztos nem tudták a zsaruk, honnan az a bolsevista-nyilas bűz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@Bástya Béla Elvtárs: ma, 10:38 ◘ Akkor a kalapom fejemre borítom. Derék dolog lehet Alcsútról felkapaszkodni a királyi várba. Horthy felesége egykoron így óvta férjét: " Ne költözzünk a várba, Miklós! Az ablakon fognak kidobálni bennünket."
" Én azt hiszem, hogy ő nagyon fél. Ahogy valószínűleg minden zsarnok fél. Egyre nő a hatalomtól, miközben egyre többen tudják, hogy ez színjáték. A világ valóban professzionális, valódi hatalommal rendelkező emberei összesúgnak mögötte, ha meglátják. Emberünk ezt mélyen elrejtve maga is sejti. Sokszor a viselkedésén is látható ez. A zakóját gombolja, a nyakkendőjét igazgatja. Körbepillantgat. Különféle helyzethez illőnek, alkalmasnak gondolt arcokat vág. Dermedt mereven valamilyennek képzelt, arckifejezéssel áll, beszart a demokrácia utcai harcosa...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157350193_4234046276646904_7752603224537391088_n.jpg?_nc_cat=101&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=VDslVU4LTKUAX8lXfA2&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=accfa702b1aae5b4672dafaf53b8950e&oe=60E1552E
Bástya Béla Elvtárs
@Nessy: Bármelyik párt hírdetése neked + nekem kerül pénzbe! Bármelyiké...
NKF
Na,jó!Jakabka kiváló mozigépész lesz jövőre Perecesen!
ómió
@Sziszifusz: Fűzfapoetizmusodnál csak az idiotizmusod átütőbb!
ómió
@Eladott Ország: 2010-ben meg azóta is ezt a bukásműfajt konstatálod a bolsi tetübandádnál? Akkor igaz lehet a "meglátás"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.