Hiába a pszichológiai képzés, hiába a neveléstudomány, a tanárképző főiskolán/egyetemen a hallgató legelőször azt tanulja meg, hogy bár ő az, aki „rangban” a diák fölött áll majd, a gyereknek sokkal több joga van az intézményen belül, mint a tanárnak. A „felettesek” csak a célt adják meg, az eszközt viszont nem. De akkor miről is beszélünk?

Forrás: szempont.blog.hu
Feltöltő: peppe
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
charlie
@tsabeeka: nameg az megy tanárképzőbe, akit máshová nem vettek fel.
Koronix
nincs is olyan, h tanárképző csak tanítóképző...szerintem.

@charlie: @tsabeeka: akkor meg biztos idegeslennél ha a kölyködet senki nem tanítaná 4.es koráig mert mindenk olyan okos lenne, h nem választaná ezt a pályát.
charlie
@Koronix: vissza kéne hozni a tanár szakma becsületét. mondjuk ezt ilyen fizetéssel esély sincs rá.

a tanítóképző aki az alsősokat tanítja, tanárképzők meg most szunnek meg, mivel mostmár ott is a bolognai rendszer szerint működik.
peppe
a baj leginkább az, hogy tényleg olyan emberek kerülnek be a tanárképző rendszerbe, akik soha nem is akartak tanárok lenni (nem azokról beszélek, akik menet közben jönnek rá, hogy nem akarnak tanárok lenni, mert nem nekik való)
Legtöbben azért mennek egyetemre/főiskolára, mer akkor az egyenlő az irodai munkával, és csak menet közbe jönnek rá, hogy hoppá, ez bizony tanárszak...
tsabeeka
@Koronix: épp ez az, h kevés okos választja...
adsl70
@charli:vissza kéne hozni a tanár szakma becsületét. mondjuk ezt ilyen fizetéssel esély sincs rá.

Szerintem nagyon nem latod at a mai tanarok eletvitelet. En csak a Mc egyetemi dolgait "ismerem" itt minden tanarnak van min egy mukodo ..'KFT ' Legfrissebb alkotasuk a anyagtanszekeseknek a szlovak oldalon "vasgyarat " varazsolnak, nalunk a regit most zarjak be.
De inkabb beszeljenek a tenyek es inkabb a tanari parkolot kell... Ott olyan autok vannak amiket atlag halandonak soha nem lesz. Aki hitetlen az jarjon utanna...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.