A Magyar Honvédség egyik női alkalmazottja azt állítja, hogy rendszeresen közösülésre kényszerítette őt egy magas rangú katona, ami miatt feljelentést tett az ügyészségen – írja a HVG360.

Egy magyar katonanő szerint egy magas rangú tiszt rendszeresen szexre kényszerítette, és a lányára is szemet vetett

Fotó: pixabay.com

A HVG fizetős tartalmát ismertető 24.hu azt írja: az érintett alezredes ellen szexuális zaklatás miatt a katonaságon belül is méltatlansági eljárás indult, ám azt egyik első intézkedésével szüntette meg Ruszin-Szendi Romulusz, a honvédség nemrég kinevezett parancsnoka.

Pedig, ha a nő állításai igazak, akkor súlyos szexuális visszaélések maradhatnak büntetlenül.

Ezután a 24.hu bő részletességgel ismerteti a nő vallomását. A terjedelmes történetben az az egyik legmeghökkentőbb fordulat, amikor 2020 nyarán az alezredes a nő felnőtt lányával is megismerkedett, amikor a lány egy honvédségi program után találkozott az anyjával. Az asszony elmondása szerint ezután az elöljárója már

a lányával is kereste a kapcsolatot,

például felköszöntötte.

Majd a nő elmondása szerint az elöljárója közölte:

a lányával is szeretne szexelni, de csak az ő, mármint a nő engedélyével. (…) Később még azt is tudomásomra hozta, hogy jó lenne, ha hármasban csinálnánk.

A nő ezután beszélt az alakulat pszichológusával és a katonai belső elhárításhoz tartozó tiszttel is, de a reakciók alapján úgy tűnt, senkitől sem kap segítséget. Végül a sértett nő idén januárban tett feljelentést a Budapesti Regionális Nyomozó Ügyészségen.

Február elején kihallgatták, ekkor részletes vallomást tett, ám azóta semmilyen előrelépés nem történt. Az ügyészség közlése szerint alárendelt megsértésének vétsége és más bűncselekmény miatt rendeltek el nyomozást, de az ügyben még senkit nem hallgattak ki gyanúsítottként.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ez magyarországon ugyan úgy tabu téma mint a pedofil papok! a végén még a csaj lesz a hibás,hogy ki merte nyitni a száját! egy jó példa erre orosz bernadett,akit péppé vert a nyugalmazott alezredes barátja,ennek ellenére a csajt hurcolták meg mert ki merte nyitni a száját! magyarországon "nö ügyekkel" nem foglalkoznak..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Mostanában az a divat,hogy mindenkit molesztáltak!Egy túrót kellett molesztálni!Önkéntesek
voltak!Ha meg valami ,lóvés ürge voltál akkor ezerrel rád cuppantak!Legújabban minden
ribancot molesztáltak!Érdekes,régen nem panaszkodott egyik sem!Amióta a Clintonnak a szaxiját,megfújták azóta van divatba ez a nagy molesztálás!
Málna
A szexuális erőszakot értem. A kényszerítést nem.
csak úgy....
ez magyarországon ugyan úgy tabu téma mint a pedofil papok! a végén még a csaj lesz a hibás,hogy ki merte nyitni a száját! egy jó példa erre orosz bernadett,akit péppé vert a nyugalmazott alezredes barátja,ennek ellenére a csajt hurcolták meg mert ki merte nyitni a száját! magyarországon "nö ügyekkel" nem foglalkoznak..
Eladott Ország
A fidesz féle keresztény erkölcs úttörői: Borkai, Kaleta, Szájer hithű keresztények, és a többiek, akik még nem buktak le. Elvtárs segítsd a lebukottakat! Nekik megy a habzsi-dőzsi, a pór népnek pedig a munkaalapú társadalomról és a mélykeresztény értékekről papolnak. Hogy nem sül le a bőr a képükről. A pedofil kivételével nem az érdekel, hogy milyen léhűtő életet élnek, hanem csak ne hülyítsék az embereket, inkább fogják be a szájukat ! Reméljük Isten nem bottal ver. Olyanok mint a papok. Bort isznak és vizet prédikálnak.
Balassi Bálint: Egy katonaének

"Az jó hírért-névért s az szép tisztességért
ők mindent hátra hadnak,
Emberségről példát, vitézségről formát
mindeneknek ők adnak,"

Orbán: Bebetonoztam a hatalmamat elfoglaltam a sajtót, alkotmánybíróságot, ügyészséget, rendőrséget Az állam én vagyok!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/145593427_254000966311819_5366668031378961752_n.jpg?_nc_cat=108&ccb=1-3&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=h3MuVwLQSl0AX9pYzzh&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=ef2886107ee14c7006fbc549c3c7ae75&oe=60E07A36
jesz
@Shikari: és meséld már el picinyem, hogy a lófaszban bizonyítja a
sértett a dugás tényét? He? Pláne, hogy katona...ha valahol, akkor itt védik a mundért...mint ahogy kitűnt a cikkből, azonnal elkezdődött a sika-mika..ebben az országban a jelenlegi hatalom nem engedi, hogy a nőnek igaza legyen...sőt...

Ugye?

Naugye.
human
Kamu vagy igaz? Ki tudja? Hisz a hamis mentős nő története is kamu volt amivel a szocik megégették magukat. Ugyanakkor egy szinté magas rangú tiszt által a felismerhetetlenségig összevert nő esete meg tagadhatatlanul igaz volt.

Egy biztos. Bizonyíték nélkül (sms, kép, hang) biztos bukja a nő az ügyet. Azt is bizonyítania kell, hogy a fölé- és alárendeltségi viszony kényszere hatására feküdt le vele
vitriol
Orbán új kinevezettje a honvédség élére szintén segítség a probléma eltusolására. Csak remélni lehet, hogy ilyen nagy közösségben, mint a honvédség, akadhat néhány EMBER is.
134.bátor
Hahó Varga Judit!!bHol vagy ilyenkor?? Igen règi ügy ez már,valamit illenèk tenni,nem?
134.bátor
@Málna: Nem? Feljebbvalója volt. Bármivel tudta zsarolni.
Málna
@134.bátor: Most is a feljebbvalója. Most is zsarolhatja. Miért most jelentette fel, miért nem akkor?
134.bátor
@Málna: Elnèzèst kell kèrnem Tőled. Elolvastam a cikket a 24. hun. Rèszlet: " Az egyèbkènt fèrjezett asszony,nem utasította vissza az alezredes közeledèsèt"(!!!) Innentől nekem egy ócska ribanc,aki azt kapta amit megèrdemelt!!
csak úgy....
@Málna: talán mert már a lányát is szerette vóna toszogati? édeshármas anya lányával?
kulabombaafityiszre
@Shikari: ma, 11:23
Remélem akkor is így gondlkodsz amikor a lányod erőszakolja meg a főnöke.
Bár írásaidat ismerve még örülnél is neki.
Eladott Ország
Magyarország ugyan állítólag 10 éve töretlenül küzd a nők elleni erőszak felszámolásáért, de mint ismert, a Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációja tartózkodott két olyan uniós jelentés megszavazásától, amelyek a koronavírus-járvány okozta válságot követő időszak nemi dimenziójáról szól. Más szavakkal a Fidesz-KDNP nem ítélte el a nők elleni erőszakot az Európai Parlamentben. Most azonban jól megmagyarázták. A tartózkodás oka természetesen az Isztambuli Egyezmény, amelyet az Orbán-kormány mondvacsinált indokokra hivatkozva (többek között a bevándorlás, hát persze) nem hajlandó ratifikálni.
Csizmás Kond
...mongyuk azt azért le tudom képzelni, hogy az első légyott nem a felettes erőszakosságából jött létre...
csak úgy....
@Csizmás Kond: le tudod képzelni? izgulsz kandúr, röpdös a fantáziád?
Néro
Mi a baj ? A Nemzethy Körösztények hitvallás szerint az asszonyi állatnak a konyhában a helye aztán a pamlagon. Akár mundér van rajta akár rokolya.
r2d2
Aha! Nem akarta feleségül venni, értem!
vacsi
Rendszeresen csinálta? És a nő miért várt eddig a feljelentéssel?! Valami itt nem stimmel!
Giovanni Alba
@Emmersson71: ma, 14:14
De nem hallgattatik meg : 24.hu azt írja: az érintett alezredes ellen szexuális zaklatás miatt a katonaságon belül is méltatlansági eljárás indult, ám azt egyik első intézkedésével szüntette meg Ruszin-Szendi Romulusz, a honvédség nemrég kinevezett parancsnoka.
Csapó, ennyi, lehet hazamenni, nincs itt semmi látnivaló. De kérdem én, ha végigviszik, és feketén-fehéren kiderül a megvádolt főtiszt ártatlansága, az a rágalmazón kívül kit bántana? Így viszont a kérdőjelek csak szaporodnak. Mit tesz majd ales. et. ha a lányok összesúgnak a háta mögött?
vacsi
@human: Ilyen kényszer nincs! Mindenesetre, cselekedni azonnal kell, nem évek múlva nyávogni... És ha ilyen volt a felettes, miért vitte oda a lányát is?! Valami itt nem stimmel!
T-Boly
@Shikari: Kúrd meg anyádat ! Arra lesz bizonyíték ? Te senkinél se különb geci !
Sz ép kis együttes ez a ner társaság !
T-Boly
@Shikari: Bemondásra is megbaszhatod !
T-Boly
@NKF: Anyádtól tudod? Ő is önként,akárkivel? BAROM ÁLLAT !
T-Boly
@Shikari: ÍRTAM MÁR ,HOGY BASZD ANYÁDAT?
Na azért !
csak úgy....
@vacsi: te még kideríted,hogy a nö rántotta magára az ezredes úrat..
Clavigo
@Shikari: Anyádat azért nem kényszerítették ilyesmire,,mert nem fértek hozzá a családi szamár mellett,,te szarosszájú buziqrva... Egyébként is azért rodázik a mutterod,,hogy téged eltartson,,te büdöstalpú román ( vagy drótos tót ) buckalakó...
jesz
ajaj...a DK beleszart a ventillátorba...úgy hírlik, hogy csak ez a nő mert feljelenteni, de több ügyfele is volt a vitéz úrnak, akik eddig hallgattak...
Málna
@T-Boly: @Clavigo: Hogy tudtok így kifordulni emberi mivoltotokból?
134.bátor
@Málna: Bár nem egy oldalon állunk,megint csak azt kell mondanom, hogy igazad van...
vacsi
@csak úgy...: Ha nem is derítem ki - mert nem vagyok rá illetékes -, de ha kiderülne, nem lennék meglepve! Nekem mindig gyanúsak az olyan esetek, amikor valaki évek múlva kezd el vádaskodni! Miért nem szól azonnal?! Mit szól: ordít, mint a fába szorult féreg - ha nem akarja...
csak úgy....
@Málna: talán fergetegtöl,durbincstól,shikaritól...stb. lesték el!? "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten"
csak úgy....
@vacsi: nem voltál ott de vénségedre szívesen fantáziálsz a dolgon! ez legyen a te dolgod..
human
@vacsi: 1. Sok esetben nem mer a megzsarolt személy feljelentést tenni. Pont ezért zsarolják meg. Nem olyan könnyű erre elszánnia magát az embernek. Például ha meg van az esély rá, hogy eltusolják az ügyet. Általában ezt sikeresen el is hitetik az áldozattal. Volt erre már jó pár példa az elmúlt években.
2. "2020 nyarán az alezredes a nő felnőtt lányával is megismerkedett, amikor a lány egy honvédségi program után találkozott az anyjával. ", azaz a programon nem vett részt a lánya, hanem az anyjával találkozott gondolom program helyszínén, hogy utána együtt menjenek haza. Itt szúrhatta ki magának a férfi a lányt.
3. közben kiderült, hogy mással hasonlóan árt el a tiszt. Ez viszont kicsit jobban megerősíti a történet valódiságát.
surdilloFUJT
@Shikari: téged meg a svábhegyi beteg szamárcsődör himbilimbijére kell varrni,állat fidessnyalonc,agymosott idióta!!!
surdilloFUJT
@vacsi: Az eszedért nem fognak ellopni,1 bites birka!!!
Clavigo
@Málna: Hátrányos helyzetű vagyok... Nincs madzsarigazolványom... ( majd lopok ) De ,,addig is ,,eltartom az összes rühest,,aki ide beszédeleg,,madzsarigazolvánnyal,,stb.
vacsi
@human: Engem az egészben az zavar, hogy miért várt ennyi ideig? Azonnal ott kellett volna hagynia a katonaságot, a feljelentés nem biztos, hogy célt ér. De évek múlva biztosan nem...
vacsi
@csak úgy...: Az öregek már csak ilyenek - de mi is voltunk fiatalok...
Pipás
Szégyen ez az országra, szégyen ez a seregre.
T-Boly
@Málna: Tanulok a fidessnyikoktól. Pl. bayerzsóti barátotoktól !
Ennyi !
Málna
@T-Boly: Gondoltam, hogy megint más lesz a hibás...
human
@vacsi: Ez pont olyan, hogy miért nem hagyják ott a nők az őket verő férjet vagy élettársat? Annyira kézenfekvő, hogy ezt tegyék, de nem. Hagyják magukat tovább terrorizálni. Erre egy pszichológus biztos tudja a választ. Furcsa az emberi lélek. Ott van például a Stockholm-szindróma. Hihetetlen, de létezik.
vacsi
@Pipás: Így igaz! Akkor is szégyen, ha valóban így történt, és akkor is, ha a nő alaptalanul vádaskodik... És a fő szégyen az, hogy nem vizsgálják ki!
Málna
@vacsi: Szerintem itt nem történt bűncselekmény. A férfi szexelni akart és a nő is belement. Többször is. Hacsak nincs olyan szabály a honvédségnél, hogy a főnök nem létesíthet intim viszonyt a beosztottjával, akkor itt nem történt semmi érdekes.
human
@Málna: Ja. Nem történt semmi érdekes amennyiben ügyesen kihagyod a történetből a zsarolást.
Pipás
@Málna: Biztos te voltál a gyertyatartó. :) Egy fideSS rajongó erkölcsi megítélése "mindíg" mérvadó.
vacsi
@Málna: Igen, én is ilyesmire gondoltam. De ha így történt, és a nő alaptalanul vádaskodik, akkor az bizony bűncselekmény!
Málna
@human: De miért nem akkor jelentette fel, amikor megzsarolta?
Málna
@Pipás: Nem kellett a gyertyát tartanom, meglehetősen részletesen le van írva a történet. És hidd el, a te véleményed pont annyit számít nekem, mint neked az enyém. Szóval kár ezen rugózni.
human
@Málna: Azért mert megzsarolta!!! Ezt magyarázni kell?
De kérdezz meg egy pszichológust, hogy a megzsarolt áldozatok miért nem szaladnak ilyenkor azonnal segítségért. Miért érzik úgy, hogy van mitől félniük? Miért van az, hogy néha csak évtizedek után mernek beszélni arról ami történt velük?
Szerinted a Stockholm-szindróma és a hozzá hasonló furcsa emberi reakciók nem léteznek, unatkozó pszichológusok kitalációi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.