Paróczai Anikó azt mondja: nem fogják megfélemlíteni. „Az ügyészség szerint a képviselők eltitkolt vagyonát nyilvánosságra hozni bűncselekmény, ... " Ahogyan korábban beszámoltunk róla, Paróczait azért is feljelentették, mert videókat készített olyan MSZP-s ügyekről, amelyek szerinte kimerítik a korrupció fogalmát.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Néro
Azanyámszentségit ! Háááát van annak egy diszkrét bája mikor a bűn nyilvánosságra hozása bűncselekmény.
Béla333
Miniszterelnök jelöltek! Vélemény erről az ügyről?
K...va nagy sunnyogás és hallgatás?
Dobrev Klára, Karácsony! Semmi?
Mert semmik vagytok!
gina
@Béla333: De OV d a nagy megváltó?? te beteg elme
Duke Nukem
Annak kell győznie az ellenzéki miniszterelnöki választáson, aki GARANÁLJA, hogy széleskörű nyomozást rendel el nemzetközi bűnüldöző szervekkel együtt, és teljes vagyon elkobzás mellett minden politikus maffia bűnözőt a börtönbe juttat - ha kell a bűnrészes családtagjaival együtt.

Az egész világon példátlan elszámoltatásnak kell megtörténnie az Orbán-maffia elleni nyomozásban, vádemelésben, elítélésben !!!
Béla333
@Duke Nukem: 15.43
Ez már nagyon régóta így kellene hogy legyen!
Leéljük az életünket azzal, hogy a politikusi "elit" megígéri hogy elszámoltatja a leváltott csapat köztörvényes bűncselekményeit, aztán semmi!!!???
Ők büntetlenűl lopnak, mi meg mosolygunk rájuk??!!
Nessy
Ha jól értem, ha valaki korrupcióval, sundám - bundám szerez vagyont, és azt eltitkolja, az nem bűncselekmény, de ha valaki nyilvánosságra hozza, az bűncselekmény! Ez olyan fidesz logika?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.