Akik munka mellett gyereket csinálnak, most még jobban járnak! 

A gyerek az igazi befektetés: a fizetés 100 százalékára nő a csecsemőgondozási díj

Fotó: Pixabay

Csütörtöktől a bruttó fizetés száz százalékára emelkedik a csecsemőgondozási díj összege, amely után csak személyi jövedelemadót kell fizetni, járulékot nem – közölte a családokért felelős tárca nélküli miniszter a Facebook-oldalán.

Novák Katalin a videóban kiemelte: ennek köszönhetően azok a dolgozó nők, akik gyermeket vállalnak, a szülést követő első fél évben több pénzt kapnak majd csecsemőgondozási díjként, mint korábban a fizetésük volt.

Ez azt jelenti, hogy akik munka mellett gyermeket vállalnak, még jobban járnak a jövőben – mondta a miniszter.

Forrás: MTI

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Hurrá ! 11 évig HUN a kurva anyádba voltál ? Stadinjót építeni malteroslányként ? Most meg hírtelen nagyon fontos lett ? 11 év alatt ezer milliárdokat szórtatok szanaszét menjetek a picsába ! Tróger tolvaj banda.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Fogy a fidesztábor! Kell a frisshülyítés!
Megint ingyenpénzt ajándékoznak az adózók kontójára. Mert, ugyebár, nincs ingyenebéd.
Ennek egy része (a kevesebb) ezektól jön majd vissza (gyerekkörüli költségek), de a nagyját ismét a fizetésükből adózók és vásárlók adják. Az ""okosok"" eddig is kimentették a pénzüket külföldre vagy ""ügyesen adózó"" vállakozásaikba. Ha mégis maradt valami, azt kiegészíthették vissza nem térítendő állami támogatásokkal.
Néro
@Eladott Ország: Szoptatást Támogató Nemzeti Bizottságot Amikor már minden Nemzeti meg Magyar akkor már rég semmi nem az. Nem is értem hogy hagyták ki a Magyar szót. Teljesen értéktelenné tették ezen szavakat és egy csomó helyen már csak szégyelni lehet.
Eladott Ország
@Néro: Valóban, Orbán és bandája/szektája által már szégyen magyarnak lenni. Orbánnak kitelt a becsülete Európában. A reputációjának befellegzett. Magyarország még soha nem volt annyira elszigetelt Európában mint most... ( Úgy vagyunk mi most, mint Ceaușescu Romániája volt)
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/202238922_1131721423974430_8127328124533131320_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=j8U-4hN6yzgAX-Z_76Q&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=3f84440de111f93d4e4dddcbb4cebc3f&oe=60E34E41
Sámannus
Bizony bizony, százszázalékos inflációt vernek a nyakukba az építőiparral csalárd baráték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.