Vasárnap nevezetű keresztény portál, amikor a keresztény vértanúkról akart megemlékezni a Facebook-oldalán közzétett posztjában.

Az azóta már törölt bejegyzésben szerepelt egy kép, amelyre rákerült a "Keresztény vértanúk emléknapja" szöveg, és ez a kép. 

A kormányközeli portál egy Ku-Klux-Klan-os képpel emlékezett meg a keresztény vértanúk napjáról

No comment.

Forrás: alfahir.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Ez eszméletlen. Ezek olyan sötétek...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
Ez eszméletlen. Ezek olyan sötétek...
balos
Hát,most áldom a Panni nénit,hogy nem ilyen tanárom volt,mint aki az ilyen álkeresztény geciket tanította!ERRE!Azért meg van az érzés,hogy ez inkább családi defekt!
134.bátor
Ebből is látszik, mennyire èrtik,ès mennyire veszik komolyan ezt a " nagy magyar kereszténységet"
Néro
Istenem ! Ennyi barmot hol találnak ebben a kis Országban ? Vagy ezeket külön tenyésztik valami kőbányában pártitkár tanfolyamon ?
Néro
@Aki Én: Há azé világít nekik a köröszt a setétben , hogy lássanak. De úgy se. Lehet összekeverték az égő csipkebokorral. Lényeg , hogy valami lángol.
namihami
Ez a ""Vasárnap"" névre hallgató gyülekezet, mint a tények is fényesen igazolják, tökéletesen csereszabatos a Vezetés Fidelitas névre hallgató (méhlegelőt lekaszáló) másik csoportosulásával.
Döntésképtelen az ember, hogy melyikük a nagyobb hímnemitag!?! (Volna erre egy egyszerűbb kifejezés, de azt--ezekhez-- a férfitársadalom zöme nevében, nem alacsonyítom le)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.