Ennyi pénzt még senki nem költött politikai hirdetésre Európában.

A Telex írta meg, hogy melyik hazai politikai hirdetésre mennyit költöttek a YouTube-nál a megrendelők.

Rekordösszeg a Youtube-on, 65 millió forint – ennyibe kerültek a Fidesz gyurcsányozós videói

Gyurcsány Ferenc, a DK frakcióvezetője napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2021. június 7-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, hogy összesen 65 millió forint ment azokra a klipekre, amelyeken a Fidesz azt a képzetet erősíti a nézőkben, hogy Gyurcsány Ferenc az ellenzéki összefogás vezetője, és mindenki más nagyon idétlen figura körülötte.

A lap számításai szerint egész Európában nem volt még olyan drága politikai reklám a felületen, mint a gyurcsányozós fideszes.

Forrás: Telex.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Horizont: "Ezek szerint Gyurcsány minden pénzt megér :)"
Van rá pénzünk, hogy rettegjenek a talajmenti káderek is a Fletótól, bár én megelégednék azzal is, ha a Viktor gyakran sikongatva álmodna felőle .
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nezelodo
@Horizont: "Ezek szerint Gyurcsány minden pénzt megér :)"
Van rá pénzünk, hogy rettegjenek a talajmenti káderek is a Fletótól, bár én megelégednék azzal is, ha a Viktor gyakran sikongatva álmodna felőle .
Pálinkás Pál
@rokker33: nekem meg reklámblokkolóm, a beágyazott videókra is...:)
Nessy
Ez a hívek szellemi színvonala. Állandóan emlékeztetni kell őket, mert nehezen értenek meg dolgokat, viszont könnyen felejtenek!
Néro
Hát ennyi pénzt kár volt elkölteni filmecskére. Ott van a migráncs Vidnyánszky miért nem vele rendeztettek valami használhatót.
Amennyi lóvéval tömik azért megcsinálhatta volna. Pár díjazott színész is hálából főszerepet játszva Ákos meg a vén hülye csótány húzta volna a talpalá valót. Na az lett volna olyan igai NER-es.
Rockxy
ugyammá kérem, amikor a palotásjani ellopta a 6százmilliót senki nem hápogott.
nezelodo
@Rockxy: Gondolom a Macisbank ügyletre gondolsz, de nem zavar a 160 milliárd meglovasítása... Az ellopás netán a részvények bírósági ítélet általi kifizetését jelentette?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.