Csak 60 felettiek jelentkezhetnek.

Ingyen megmérethetik a 60 év feletti budapestiek, hogy milyen immunválaszt váltott ki náluk a koronavírus elleni védőoltás. A Fővárosi Önkormányzat programjára 19 ezren jelentkezhetnek, itt lehet regisztrálni és időpontot foglalni.

Elindult a regisztráció az ingyenes budapesti antitestmérésre, van azonban egy bökkenő

Fotó: 123rf.com

A 19 ezer tesztből 18 ezret a kerületeknek juttatnak, a szakrendelőkben várhatóan július végéig lehet részt venni a szűrésen. Ezer embert pedig jövő héten hétfőtől péntekig, reggel 7-től 11-ig, majd 16-tól 20 óráig tesztelnek a Városháza parkban.

„A vizsgálatok minden esetben önkéntes alapon történnek. A vizsgált mintához vénás vérvételre van szükség, melyet az infekciókontroll szabályok betartásával zárt rendszerben végeznek a szakemberek. Kellő körültekintéssel jelentkezzenek a vizsgálatra azok, akik olyan gyógyszert szednek, amelyek esetén a kontroll nélküli vérvétel nem ajánlott (pl. véralvadásgátló)”

– írják a honlapon.

Forrás: 444.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Lefogadom, jövő héten a röfi fejvesztve fogja leutánozni Kari Gerit, mert nem viseli el, hogy lenyomják bármiben. A PCR tesztelésre is ráugrott anno, mikor Karácsony elkezdett teszteltetni. Pedig ez most nagyon nem hiányzik neki, mert feketén, fehéren kiderül, hogy a kínai mutyivakcina egy kalap sz@r.
Próbálta eljelentékteleníteni a problémát, de a Vidiben kiderült, hogy akinek nincs antitestje, annak nincs semmilyen más védelme se.
Ezt elkúrta a röfi, remélem visszaüt rá a sok gonoszsága.
Rockxy
és antitestvérnek derékszögvonalzóval mérik az antitestjét.
igyé, ha elmúlt már 65.
Sámannus
Ami a híg fos vakcinából maradt megitatnám a 133 bátor hazaárulóval , hogy apró fosással küzdjék le a hátralevőciklust.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.