A HVG hónapokon át kutakodott az után, hogy mi történik Hatvanpusztán, az Orbán-család hatalmas felcsúti birtokán.

Ez az Orbán-uradalom központja és az igazi arcuk – így épül a egykori főhercegi majorságból a dinasztia uradalma

A képeken és videókon látható, hogy elképesztő igényességgel építi újra a hatvanpusztai birtokot Orbán Győző milliárdokért. Azonban a kormány szerint nekik semmi közük ahhoz, hogy a miniszterelnök apja mire költi közbeszerzéseken keresett pénzét.

Belső képek szerint idősebb Orbán pont arról álmodik, amiről a fia, olyan könyvtár épül, amelyre az utóbbi időkben szinte nem is volt példa Magyarországon. 

Ahogy arról mi is beszámoltunk:

a fehérvári járási kormányhivatal szerint Orbánék új gazdasági portaépület építésére kértek és kaptak engedélyt a hatóságtól.

Azonban nem úgy néz ki mint egy gazdasági épület, hanem a hatvanpusztai majorságában kb. 1000 négyzetméter területen épül valami.

Az építkezésekről, elvileg senki sem tud semmit, illetve évek óta nem beszélnek erről a Fideszesek. Mészáros szerint nem is épül semmi az egykori főhercegi majorság területén, a valóság azonban mást mutat. 

Mindent ledózeroltak, és teljes újjáépítés zajlik

– írta a HVG egy forrása.

Egy másik vállalkozó pedig képekkel is bizonyította, hogy a „nagy többség  gazdasági épület” állítás aligha fedi a valóságot.  

Gyanítható hogy a bérből és fizetésből élő Orbán Viktor azt reméli, a szerény körülmények közt élő miniszterelnök imázsával 2022-ben választást tud nyerni.

Folyamatosan ezen dolgozik a Fidesz kommunikációs stábja, közben nem lassulnak a munkálatok csak sürögnek az építőmunkások a kormányfő valódi arcát mutató hatvanpusztai birtokon. 

Hiába újult meg tíz éve elsőként a hatvanpusztai majorság valaha tiszti lakként szolgáló épülete, ezekben a hetekben a tetőfedők visszabontották a még mindig makulátlan cserepeket.

A 2011-ben, még szerényebb léptékű felújítás keretében felrakott cserepet nyilván azért kell lecserélni, hogy a projekt végén a teljes birtok egységes képet mutasson.

Augusztusra itt minden csillogni-villogni fog, készen arra, hogy a majorság belső terei is új életre keljenek az Orbán család elképzelései szerint és úgy hírlik, rendkívül részletgazdag elvárásokat fogalmaztak meg a kivitelezőnek.

Egészen pontosan: a választási kampányig kész kell lennie a majorságnak, a terület ugyanis közvetlenül az Orbán család kezén van, a beruházást firtató kérdések esetén nehezen lehet „üzleti ügyekre” vagy „nemzeti tőkésekre” hivatkozni. Kész válaszok helyett

abban bíznak Orbánék, hogy a szavazásig majd csak elülnek a milliárdos építkezés által keltett hullámok.

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: YouTube

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Na birkák... lehet pofátlanul hőbölögni!! Ebből még ti se kaptok!!! Kur@@ anyját!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Peller Anikó: Folyamatként igen, végkifejletként nem. A legmesszebbmenőkig ellenzem a halálbüntetést.
Amúgy nem furcsállottad, milyen nyugodtan tűrte Csau a történéseket? Mintha úgy gondolná/tudná, hogy ez csak színjáték.
Aki Én
@ómió: Már megint böszme, te buzeráns ánusz-lakó?
ómió
@Aki Én: Te csak trombitálj a Böszme-ánuszból továbbra is, tetübolsiék hazug fajgörénye, a buziságodat meg tartsd meg magadnak - a "prájdotokon" azzal majd jobban villoghatsz!
Aki Én
@ómió: ...hö hö hö..., de beindultál ánusz-lakó
ómió
@Aki Én: Most meg már a saját "elhelyezkedésedet" hazudnád rám, bolsi pöcefi!? Nem bírsz már megbékélni tetvesbolsi buzi önmagaddal? Vagy a gondozóid rajtad spórolnak a szedálóanyaggal?
Aki Én
@ómió: ...te, te családon belüli erőszak áldozata, te...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.