A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem gondoltam, hogy ezt a konzultációnak nevezett drága propagandát ennyi éven keresztül megzabálja egy réteg.
Ezek sosem háborodnak fel, hogy mennyire hülyére veszik őket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Aki Én: ma, 10:18
Nem, nem háborodnak fel, éppen ellenkezőleg. Büszkeség dagasztja keblük, hiszen kikérik a véleményük olyan fontos kérdésekben, hogy akar-e ön törleszteni a banknak, vagy sem?
És nem, nem veszik észre, hogy hülyére vannak véve.
Aki Én
@Giovanni Alba: ...meg hogy akarja-e, hogy migráns tömegek költözzenek a lakásába... :)
És igen, nem értik.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 10:21
Az eredmény már megvan, éppen úgy, mint legutóbb, amikor az online konzultáció lezárása előtt napokkal nyilvánosságra hozták az (elvileg a válaszok figyelembevételével hozott) új rendelkezéseket.
namihami
Most tényleg... Nem egyszerűbb lenne el se készítteni és az egész herce-hurcát lejátszani vagy csak simán (és az eddigi módon) egyszerűen odaadni a kiválasztott havernak a pénzt? Az eredmény már a kigondolás pillanatában úgyis megvolt.
A fideszfanok elhiszik, a normálisabbja tudja, hogy mire megy ki a dolog. PÉNZ...
Nessy
Drága játék hülye gyerekeknek! Hiszen egy tisztességesen feldolgozott konzultáció sem volt soha! Orbán megmondta a végeredményt, oszt jó napot! Csak párf százezer ember "boldog", hogy pártunk és kormányunk kiváncsi a véleményére! Egy francnyavalyát! Már régen megszülettek az erre hivatkozó törvény javaslatok, Semjénnek meg van, mikor melyik éjszaka, melyiket kell benyújtani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.