A kormányzat hivatalos Facebook-oldalán tette közzé az újabb nemzeti konzultáció kérdéseit. A kérdőívek postázása ma kezdődik., úgyhogy akiben ég a buzgalom, hogy részese legyen a sokmilliós kormány-őrületnek, az figyelje a postaládáját!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem gondoltam, hogy ezt a konzultációnak nevezett drága propagandát ennyi éven keresztül megzabálja egy réteg.
Ezek sosem háborodnak fel, hogy mennyire hülyére veszik őket?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
ezek a " konzulrációk " a gyengeelméjűeknek szólnak...,így mérik fel ,mennyi van belőlük...
Aki Én
Nem gondoltam, hogy ezt a konzultációnak nevezett drága propagandát ennyi éven keresztül megzabálja egy réteg.
Ezek sosem háborodnak fel, hogy mennyire hülyére veszik őket?
Nessy
Választás előtti lista frissités a fidesznél! Csak a programmal generált több száz online válasz kissé torzít majd az eredményen! Dehát darab, darab!
tudode
Azt még nem tudni mennyibe kerül a kedves vezető FÉLelem konzultációja, de az már kiderült, hogy
.
------- Hány milliárdot költ a kormány a mostani nemzeti konzultációra, és mennyit szánt a korábbiakra? Íme az összesítés!
azonnali.hu/cikk/20200714_hany-milliardot-kolt-a-kormany-a-mostani-nemzeti-konzultaciora-es-mennyit-szant-a-korabbiakra-ime-az-osszesites
----------------------
.
Ahhoz képest, hogy az ócsi lakótelep az adófizetők kb. 2,7 milliárdjába került az adófizetőkbe!
.
Amelyből az derül ki, hogy a narancsköddé vált milliárdokból, lakásválság idején -- azok számára, kik ivaréretten mamahotelben kénytelenek meghúzni magukat, vajon hány lakótelepet lehetett volna megépíteni, a kukákban landoló konzultációs ívek helyett!
.
Költői kérdés abban az országban, ahol a cél az, hogy a ZEMBEREKre hivatkozHASSANAK azok, akik nem állnak a vállalt megbizatásuk magaslatán!
Giovanni Alba
@Aki Én: ma, 10:18
Nem, nem háborodnak fel, éppen ellenkezőleg. Büszkeség dagasztja keblük, hiszen kikérik a véleményük olyan fontos kérdésekben, hogy akar-e ön törleszteni a banknak, vagy sem?
És nem, nem veszik észre, hogy hülyére vannak véve.
Aki Én
@Giovanni Alba: ...meg hogy akarja-e, hogy migráns tömegek költözzenek a lakásába... :)
És igen, nem értik.
Giovanni Alba
@Nessy: ma, 10:21
Az eredmény már megvan, éppen úgy, mint legutóbb, amikor az online konzultáció lezárása előtt napokkal nyilvánosságra hozták az (elvileg a válaszok figyelembevételével hozott) új rendelkezéseket.
namihami
Most tényleg... Nem egyszerűbb lenne el se készítteni és az egész herce-hurcát lejátszani vagy csak simán (és az eddigi módon) egyszerűen odaadni a kiválasztott havernak a pénzt? Az eredmény már a kigondolás pillanatában úgyis megvolt.
A fideszfanok elhiszik, a normálisabbja tudja, hogy mire megy ki a dolog. PÉNZ...
Nessy
Drága játék hülye gyerekeknek! Hiszen egy tisztességesen feldolgozott konzultáció sem volt soha! Orbán megmondta a végeredményt, oszt jó napot! Csak párf százezer ember "boldog", hogy pártunk és kormányunk kiváncsi a véleményére! Egy francnyavalyát! Már régen megszülettek az erre hivatkozó törvény javaslatok, Semjénnek meg van, mikor melyik éjszaka, melyiket kell benyújtani!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.