Orbán szerint "szokva vagyunk" ahhoz, hogy Magyarország ellen ismét "összehangolt támadást" indítottak az EU-ban, hiszen ez történt szerinte a migráció, a bankadó, a rezsicsökkentés és a multicégekre kivetett extraadó esetében is.

Orbán fokossal “tette volna helyre” azokat, akik Magyarországot támadják az EU-ban

Úgy fogalmazott:

Kétségkívül erős estém volt és durva támadások is voltak, de mindenkit megnyugtathatok, hogy senkinek nem maradtam adósa. Ugyan fokost bevinni nem lehet, de mindenki pontosan megkapta azt, ami járt neki.

Bírálta a holland miniszterelnököt is, "Übermensch-tempónak", "gyarmattartótempónak" nevezve a viselkedését. Véleménye szerint

Mark Rutte meg van győződve arról, hogy erkölcsileg magasabb szinten áll, mint a magyarok, és ezért joga van megmondani, a magyarok hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak, hogyan neveljék a gyereket.

Azt mondta, Nyugat-Európában úgy döntöttek, NGO-k és LMBTQ, azaz a hagyományos családmodelltől eltérő együttélési formát népszerűsítő szervezetek érzékenyítő és felvilágosító kampányokat folytathatnak az óvodákban, iskolákban, Európa másik fele viszont azt mondja, hogy "nálunk másképpen van".

Hangsúlyozta:

a törvény csak a 18 év alattiakról szól, az ő esetükben a szülőnek kell döntenie arról, hogy a gyerekét kiteszi-e ilyesminek.

Forrás: MTI

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Csutak mikor érted már meg , hogy Magyarországhoz már rég semmi közöd. csutilandodat ' támadják ' ahhoz meg nekem semmi közöm.
A fejedben dúló állandó háborút meg kezeltesd Grácban. 11 éve háborúzol nem unod még ? Én már nagyon.
Béke van vezze béke van csak zakkant agyadban van háború.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Csutak mikor érted már meg , hogy Magyarországhoz már rég semmi közöd. csutilandodat ' támadják ' ahhoz meg nekem semmi közöm.
A fejedben dúló állandó háborút meg kezeltesd Grácban. 11 éve háborúzol nem unod még ? Én már nagyon.
Béke van vezze béke van csak zakkant agyadban van háború.
Aki Én
Biztos, hogy az igaz hazafi, az igaz keresztény heteró férfi ennyit hazudik? Jól van ez így?

orbán meg van győződve arról, hogy erkölcsileg magasabb szinten áll, mint a magyarok, és ezért joga van megmondani, a magyarok hogyan éljenek, hogyan gondolkodjanak, hogyan neveljék a gyereket.
Mi másért szólna bele ilyen gyökeresen az életükbe, már sokadik alkalommal?
nezelodo
Hej pedig megnéztem volna, hogyan áll a kezében a szerszám! Egyszer már láttam, kordont bontott a parlament előtt, marokra fogott villáskulccsal. Ordított róla,. hogy a saját játékszerén kívül más szerszám még nem volt a kezében.
Aki Én
...na és a fokos.
Ez már biztos az otthonról hozott agresszió része. Aki kritizálni meri, annak betöri a fejét.
Pálinkás Pál
a fideszben senki nincs aki lecsavarná ezt a barmot?
namihami
Nahát! Ez a csodalény ismét felvirágoztatta Európát, az összes (na jó, nem mindet) tévelygő politikusával és lángpallossal mutatta meg a Fényes Jövőbe Vezető Utat a sok hitehagyottnak.
De hát mégis, mi lehetne nemesebb feladata Európa DNS-ének, mint a világ megváltása? És a segédszemélyzet, a sok Kisisten ezt áldozatos munkájával a háttérből támogatta. Sajnos Mr. ereszmászói Melegházy Szájer Jocó ezt már csak a távolból tehette,de ""Emlékét Örökké Őrizik"" az ottmaradt ""testi"" és lelki jóbarátok. A Kokókereskedők Helyi- és Világszervezete saját eltávozottjuknak tekintik, melyet az éppen ott felmagasztosodó Istenünknek is a tudomására hozták. Egyben azzal a kérelemmel fordultak hozzá, hogy a létrejött űrt egy hasonló képességű fideszpotentát odaállomásoztatásával mihamarabb betöltetni sziveskedjék.
tudode
Már a címhez sincs mit hozzátenni:
.
--- Orbán nemzeti konzultáció címén azt kérdezi, hogy egyetértenek-e a hazugságaival
.
nepszava.us/orban-nemzeti-konzultacio-cimen-azt-kerdezi-hogy-egyetertenek-e-a-hazugsagaival/
-----------------------
.
sak annyit, hogy milliárdok méltó helye a KUKA azok számára, akik nem dőlnek be kedves vezető ficánkolásának, annak, hogy
.
Nem véletlenül hívják a mi kis minipinocsettünket második "napkirály"-nak. Keleten nem nyugszik, nyugaton meg nem kell!
csak úgy....
az eu.-ban fosokot otthon fokosként emlegeti ez a jóember...
RonaGyuri
az hogy ez a szerencsétlennek az a csöppnyi esze is elment az egy dolog, de az az igazi gond hogy látván pl. ezt a képet is, vannak olyanok, akik nem kezdenek el aggódni???
ómió
Pedig, Viktor, ha legalizálnád a pedofíliát meg a zoofíliát - Rutte efftárs "szíve-csücskei" - ő habozás nélkül a keblére ölelne!
gina
Ez az emberszabású egy pojáca és elmebeteg , a helye egy Elmegyógyintézetben, és még azt hiszi milyen vicces és ez lenne egy ország miniszterelnöke hát borzasztó, szégyen egy ilyen proli cigány !!!
karma1
Stimmel. - A betyarok csak a fokost tudtak hasznalni - ahhoz nem kellett tul nagy esz. Ha mar egy AK47-est kellene osszeraknia, az mar nem menne neki. Pedig mennyivel szivesebben hasznalna azt! Termelekenyebb lenne!
simmering73
@ómió: Fagyasztott csirkére vágysz a kánikulába te idióta?
ómió
@csak úgy...: Mi van, bolsiék elmebetege!? Már te is másra hazudod az egódat?
simmering73
@Shikari: (@karma1) 14:54. Azt hittem csak játszod a hülyét, de már látom, tényleg nem vagy százas. Ha az értő olvasás ennyire nem megy, miért nem hagysz fel vele. Látszik csak ugatod a magyar nyelvet.
Clavigo
@Shikari: Jól áll ez a kalap a mucsai Tahón... Remélem ,,jól a fejéhez szegezték,,ha jönne a szél Nyugatról,,,,te szutyok.
nezelodo
@Shikari: Ma 15:09. Na ezért nem használtak lőfegyvert a kapcabetyárok, mert nem volt, csak fokos. Ma viszont a jobbak már novicsokot használnak...
Clavigo
@Shikari: Te ,,öreg,,,,Hogy néz már ki ez a teleszart Zokni,,itt a képen ? Ha ez így néz ki,,,vazzze,,, neked milyen fejed lehet,, ,mint rajongónak ??
Nessy
Miniszterelnökünk ismét legyőzte az ellent! Halleluja! Most már néha saját magát is legyőzhetné, és kevesebbet szövegelhetne, ennyivel is kevesebbet ártva az országnak!
@Shikari: Ha nekem is leírod, hogy "buzikuss", elveim ellenére elfeledem a jó modoromat!
Nessy
@Shikari: ez így szépen hangzik, de akinek más a véleménye, mint neked azt mind megsérted ezekkel a trágár szövegekkel. Az hogy én elmegyógyászati gyakorlaton megtanultam sok mindent kezelni, nem jelenti azt, hogy nem vagy sértő és bántó a véleményem miatt velem szemben is. Aztán te állsz az erdő felől ha valaki visszaszól.
Nessy
@Shikari: És miért gondolod, hogy mindenki ostoba, aki nem látja a kormány tisztességtelen húzásait, az osztogatást, fosztogatást, a haverok rövid időn belül milliárdossá válását és ezt szóvá is teszi?? Igen! Engem is irritál, és még mellé hülyének is néznek. És igen! Liberális voltam, vagyok, és erre a rövid időre már maradok. Nem szeretem az elveimet, a hitemet az éppen esedékes politikai irányzatnak megfelelően váltogatni! Nem örülök, hogy miután megszabadultunk az oroszoktól, ma a politika megint térdet hajt előttük, és lelkesen élteti az, aki "kizavarta" anno, mert akkor az volt a trendi.
Bástya Béla Elvtárs
@Néro: Volt itt ilyen néven 10 éve egy kommentelő!
simmering73
@Shikari: Nagyon buzis hangulatban vagy. Megkanosodtál? Fordulj rá ómio fajtársadra.
Clavigo
@Shikari: Mesélj migráncs ,mi fáj,,gyere mesélj ...,,te megélhetési redvás..!
Nessy
@Shikari: Az önkormányzati elvonások, a tavaly év közben rendelő felújítási pályázati pénzek december végi visszavonása.Magyar Közlönyben jelent meg!. A pénzek szétosztása, szintén a Magyar Közlönyben jelent meg.
A Fudán ajándékozás parlamenti szavazás eredménye. Ennél hitelesebb tájékoztatás nem létezik. Ezek a felsorolások, a mellékelt összegekkel hivatalosan lettek bejelentve. És még sok minden a különböző közlönyben, kormányinfon, stb. kerül bejelentésre. Úgy, hogy fejezzük be ezt a most már parttalanná váló szócsatát. Tiszteletem tartva az elveited: üdv. N.
ómió
@simmering73: 15.16. Rémálmod volt az elmeosztályi koszttól, bolsiék fajkreténje!? És azonnal rám is vetíted? 18.19 Az olyan "reakciókat" meghagyja a buzibolsi fajtádnak!
Nessy
@Shikari: Nem a közzététel, a tartalom a bosszantó. Persze nem az érdekelteknek. Nálunk egyén ként is minden "jogszerű, legfeljebb nem etikus"! Nem én mondtam, hanem hazánk egyik nagyja! Ő meg csak tudja!
csak úgy....
@Nyírfa: pedíg fokos nélkül nem rabló a betyár!
Nyírfa
@csak úgy...: orbán nem betyár. Csak egy útonálló.
csak úgy....
@Shikari: beszész megint zödségeket! egy jogállamban neked, bekattant nácinak kuss lenne a neve!
Csizmás Kond
Gyerekek ezek az analfabéta viccek, karikatúrák, rajzok meg azok akik ezeket valósnak veszik...mitmondjak...olyan mint amikor a közvécé falára szarral valaki felírta "szar a magyar"...mindenkit a viselkedése, a hozzáállása minősít.
csak úgy....
@Csizmás Kond: te bimbó,orbán említette a fokost, mit karikatúrázol itt ha bele sem szagoltál a cikkbe!?
Nessy
@Csizmás Kond: Ez legalább nem került milliókba,mint a fidesz ill. a kormány neoprimitív óriás plakátjai!
Clavigo
@Shikari: Életedben nem jártál még jogállamban,, ( ez sem az ),,,legfeljebb csak lopni..
gina
@Csizmás Kond: Te panelproli, ne ugass ha semmit nem értesz, kocsma való neked,,
Csizmás Kond
@Nessy: ...ez a neoprimitív tetszett...amúgy semmi sincs ingyen még ez sem csak nem tudjuk mi mennyibe kerül.
csak úgy....
@Csizmás Kond: rébuszokban beszélsz cicka,már megint mitöl félsz? csak nem a kínai titosított kölcsönöktöl ?- eselleg majd jót röhög rajtatok,viktoriánusokon brüsszel,hogy ezt is beettétek neki..
Shiikari
Most jut eszembe hogy a zászló rúdja az én seggembe van.
balos
@Shikari: Gondolat olvasónak még elmehetsz!Másra úgysem való a telek a nyakadon!
Clavigo
@Shikari: Buckalakó,,,van egy normális" ikertesód "? Érezzed a törődést,,te seggarc.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.