A Telex.hu számolt be arról, hogy Boldog István fideszes országgyűlési képviselő a mezőtúri városi tévé vendége volt, ahol pár mondatban értékelte a folyamatban lévő büntetőügyét, illetve egyik kedvenc témájával is foglalkozott: a kémiai kasztrálással.

Kémiai kasztrálást akar bevezettetni a bűnszervezetet működtető és a halálbüntetésért kampányoló fideszes politikus
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Szerdán tartották a bíróságon a fideszes képviselő hivatali vesztegetési ügyének előkészítő tárgyalását, ahol Boldogra hat év letöltendő börtönt, ötmilliós pénzbüntetést és 6,6 millió forint értékű vagyonelkobzást kért az ügyészség.

Boldog a friss mezőtúri interjúban megismételte, hogy ártatlannak tartja magát, bízik a független magyar bíróságban, be fogja bizonyítani ártatlanságát, ellene politikai kampány, támadás zajlik. 

Elő is került az egyik ilyen radikális kiállása: a kémiai kasztrálás. Boldognak a halálbüntetés visszaállítása mellett ez is a kedvenc témái közé tartozik,

hosszú ideje lobbizik amellett, hogy a pedofilokat, szexuális bűnözőket kasztrálni kellene.

Most, hogy megkérdezték tőle, elégedett-e az egyébként hazai és EU-s támadásokat kapó, melegellenes módosítókkal eltérített pedofiltörvény, elmondta, hogyan is áll a dolog.

Szerinte az egész törvény a gyermekek védelméről szól, a kifogásolt, támadott módosítók is. Boldog szerint a szexuális felvilágosítás a szülők dolga, és nincs szükség arra, hogy a 18 évnél fiatalabbakat a szülőkön kívül bárki,

mindenféle média vagy egyéb propagandával próbálja őket valamilyen irányba elvezetni

A kémiai kasztrálással kapcsolatban pedig a következőképpen véleményezte a pedofiltörvényt:

első lépésnek jónak tartom, de én továbblépnék, van is rá bátorításom, hogy van lehetőség arra, hogy továbblépjünk

Majd elmondta, mire is gondol továbblépés ügyileg:

szerinte egyelőre még sem a jogrendszer, sem az egészségügyi rendszer nincs felkészülve, hogy máról holnapra bevezessük a kémiai kasztrálás rendszerét, de dolgoznak ezen, bizakodó vagyok abban, hogy még ebben a ciklusban ezt a módosítást be tudjuk vinni a pedofiltörvényhez

- mondta Boldog.

Forrás: Telex.hu
Címlapkép: Fotó:MTI/Kovács Tamás

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Néro
Az elítélt megkérdezi.

- Bíró úr, hogy tetszett mondani, öt év?

- Nem, nem öt év, kötél!
Ha esetleg ez a Boldogtalan félre értené.
csak úgy....
"hosszú ideje lobbizik amellett, hogy a pedofilokat, szexuális bűnözőket kasztrálni kellene."
OK boldog én benne vagyok de akkor a korrup tolvajoknak is (mint te) csapassék le a keze!
ómió
Jó-jó, efftársak! Tudjuk, hogy ez csak "jobbikos invencióként" elfogadható!
tudode
Boldogok a lelkiszegények, mert övék a poklok, és az új gazagok országa, míg a kedves vezetőnek nem fogadnak szót, azaz
.
""" Aki tsiztességesen viselkedik, megsérült a csatatéren, kihozzuk a csatétrről, de aki nem arra lőni fogunk"
.
Ez a boldog valamit lvétett a fideSS etika ellenében, hogy beáldozta őt "is" a kedves vezető!
.
------- Hivatásetikai Kódex
.
mkk.org.hu/node/485
--------------------------
.
Eszerint sokaknak lehullna a vaskorona a kopaszról!
simmering73
Ezt majd a Józsival kimatekozzátok. A tolvajoknak meg mindkét kezét vágják le.
magyar1
Én jobbikos lennék mert én támogatom a kémiai kasztrálást melyet a Boldog is. A pedofilokat ki is végezném akik gyerekeket nem csak molesztáltak hanem meg is erőszakoltak.@ómió:
karma1
@magyar1: Vegulis nemsokara visszajon a boszorkanyuldozes is, ha olyan sotet agyu emberek kezebe kerulne a jog, mint amilyen te vagy...:o)))) Maradjunk annyiban, hogy koltozz azerbajdzsanba, vagy eppen kozelebb, csak Torokorszagba, es akkor elvarhatod a halalbuntetest is... Meg a kinzast is... De a sharia levagja a tolvajok kezet is. Legfeljebb kuszaszem majd nyit egy OKJ-s hoherkepzot...
magyar1
@karma1: De a sharia levagja a tolvajok kezet is - akkor ezért örülsz a migriknek. Egyébként érintett vagy pedofil ügyben? Mert aki ezeket védi az is bűnös.
karma1
@magyar1: Marhaokos a valaszod, - a szintje kb. ott van, ahol te is agyilag. No vagyok, te hulye, altalaban a pedofilek a ferfiak korebol kerulnek ki, - nem veletlenul. Es tobbnyire az amugy heterok kozul. En is azt mondtam, hogy a sharia levagja a tolvaj kezet, es me'g van par otletes buntetesmodjuk. A rosseb se kivanja ezt a fajta biraskodast - de azt sem, amit az allitolagos "kereszteny demokraciaban" orbanek preferalnak! Es kosz, en rengeteg migrans kozott elek, engem egyikuk se zavar! Sot! A kinai szemgyogyasz peldaul sulyos szembetegsegbol gyogyitott ki, a fogorvosom indiai, a haziorvosunk fekete legeny, aki elotte az edesapjaval egyutt Moszkvaban volt haziorvos. A varoska gyogyszeresze sziriai. neked fingod sincs arrol, hogy hogyan lehet NORMALISAN egyutt elni mas kulturak embereivel!
Fogadjunk, hogy te meg a sajat MAGYAR szomszedoddal se vagy kepes egyutt elni -de ez az egesz baromsag fajjon neked - engem ugyan nem zavar!
Pipás
Én támogatom a 133 bátor ember kémiai vagy fizikai kasztrálását.
ómió
@magyar1: Na, látod! Te szorgalmazd! Téged ezért a koalíciós társaid nem savaznak! Végtére is náluk a "haladó kasztrálás" nyilván "egész más"!
magyar1
@karma1: Na igen, az értelmiségit és a normális életet élőket én sem bánnám ha idejönnek de az a baj, hogy a csőcselék,primitív, nőket erőszakoló, gyilkosok jönnek akik még azt is elvárják, hogy eltartsuk őket. Cigány népség jött akiket én láttam anno a saját szememmel a városokat ellepve.
dr. prédikátor
te szerencsétlen marha!!! téged már kasztráltak!!!AGYILAG!!!
simmering73
Kezdjük Boldoggal, folytassuk Kaletával aztán jöhetnek a shikarifélék.
karma1
@magyar1: Es hogy usztad meg a meszarlast?
magyar1
@karma1: Úgy, hogy Orbán kitessékelte a meghívójukhoz.
karma1
@magyar1: Szoval csak kozelrol lattad a meszarlast, de teged nem erintett! Hala Istennek! Ez jo! Most mar csak azzal a 86 ezer kotvenyessel kell valahogy megbirkoznod, akit viszont szeretett orbanod hozott be a nyakadra... De nagyon jo ember ez a viktor, mert o egy fillert se fogadott el toluk, az a fejenkenti 300 000 euro, amit le kellett nekik 5 evre perkalni, az mind csak rogant meg a habonyt gazdagitotta, viszont mar 2018-tol bizony annak a szegeny orbannak kell a te adodbol, meg a masik 10 millio ember kis penzebol visszafizetni ezeknek az embereknek a 300 000 euro+kamat+ hozam kombot. Azert kenytelen mindenhonnan titokban felkapkodni a rosszabbnal rosszabb tipusu hiteleket, mert nincs mibol. De legalabb teged nem gyilkolnak meg ezek a terroristak, akik vegigduljak Magyarorszagot ugye minden iranyban, robbantgatnak, noket eroszakolnak meg es amugy a 40 centis lukakon preselik at magukat a hataron.
En ugy orulok, hogy ez az orban vitya ilyen joember! Szeresd nagyon, mert megerdemli!...
Emmersson71
Karlevágást kéne bevezetni tolvajok büntetésére! Akkor aztán Boldog nem lenne boldog :P

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.