A Nyugdíjasok Szervezeteinek Somogy megyei Szövetsége (NYSZSMSZ) a miniszterelnök segítségét kéri – írja a Népszava.

Orbán Viktorhoz fordultak a kínai vakcinával oltott nyugdíjasok

A laphoz eljutott levélben ez áll:

Szövetségünk kéri a miniszterelnök úr intézkedését, hogy a statisztikai mintavétel elve alapján önként jelentkező 60 év feletti nyugdíjasokon az állam költségén végezzék el azt a hatásvizsgálatot, olyan létszámban, amely meggyőzően bizonyítja vagy cáfolja a médiában és a közbeszédben tetten érhető véleményeket.

A megyei nyugdíjas-szervezet a kínai Sinopharm vakcina ügyében fordult a kormányfőhöz, mivel szerintük egyre zavarosabb a kép, hogy a 60 év felettiek körében mennyire hatásos az oltás.

Stikel János, a NYSZSMSZ elnöke a levél megszületését azzal indokolta, hogy teljesen ellentmondásos hírek jelennek meg a sajtóban a szakemberek és a politikusok részéről a Sinopharmmal kapcsolatban.

Aggodalmuk nem alaptalan, a napokban derült ki, hogy a Videoton dolgozói között végzett felmérés szerint a Sinopharmmal oltottak jelentős részénél nem alakult ki védettség.

Forrás: nepszava.hu

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Lesz majd államilag fizetett hatásvizsgálat amint a Lőrinc grundol egy céget ami majd kellő árréssel szerződést köt már működő laboratóriumokkal a tesztek elvégzésére és kiértékelésére.
rokker33
Minek?? Úgysem érdekli Orbánt!Majd jövő áprilisba kapnak nyugdíj prémiumot. 3% otegalább ezt nem felejtik el a választásig xD
rokker33
Minek?? Úgysem érdekli Orbánt!Majd jövő áprilisba kapnak nyugdíj prémiumot. 3% ot!Legalább ezt nem felejtik el a választásig xD
Rockxy
a nyugis birkaszövetség örülhetne, hogy túlélték az oltást.
márhogyha túlélte mindenki.
jesz
Ma reggel azt volt bátor kijelenteni Orbán, hogy nem lesz harmadik oltás...és ha ő azt mondja, akkor az úgy van...
Tessék oszolni, nincs semmi látnivaló...szopásra felkészülni.
jesz
@human: 21.17...hmmm...elképzelhető...az is, hogy a laborban lesz egy jó előre megírt formanyomtatvány, melyen az áll, hogy a vizsgált személy 50%-os védelemmel rendelkezik...csak a nevet kell a fejlécre írni.
...aztán valami csak lesz...
solidedge
Már dolgozik rajta a Fidesz kommunikáció, hogy ezt az óriási baklövést hogyan fogják majd sikerként eladni. Feltételezésem szerint benne lesz az oltásellenes baloldal, Soros, a járványt rosszul kezelő EU akik miatt kellett a kínai löttyöt behozni (jelenleg 6 millió a behozott Pfizernél tart a beszállítás, amit a sunyi Orbánék elhallgatnak).
jesz
a légy a levesben, hogy szakemberek egyre többször hangoztatják mien ember újraoltását...ugyanis a legjobb vakcína htása is csak talán hat hónapig tart...

Kiváncsi vagyok, erre mit lép a tisztifőorvos
human
Azt tudjuk már, hogy azok a vakcinák amiket elajándékozgatunk százezresével azok kínai vakcinák-e? Mert ha nem azok, akkor Orbán miért tartja másodrangú állampolgárnak a magyar népet, hogy neki a kínai jut?
csak úgy....
sok nyögdijas járhatott már úgy,hogy csak a szent péter világosította föl,oda fönt a mennyekben,hogy mekkora marha volt odalent ...
gina
A sok fideszhivő meg is érdemli, most ne sirjanak,,
gina
Fontos ..ha szart sem ér a vkcina, de mondhatja ö a világ legjobbja, és elöször oltott be mindenkit a szuper vezető, egy mocskos kis muzsikus, aki a hatalomért a népet is feláldozza, remélem a sors keze visszadja ennek a patkánynak amit tett,, kinokban haljon meg
division
@Rockxy: Mindenki túlélte a kínai oltást az idősek körében, csak a vírust nem, ami ellen nem védte őket megfelelően.
Pipás
A megtámadott országot csak a kínai vakcina védi meg.
justhpeter
Nem lehet nem észrevenni, hogy Orbán mindenkire mutogat ha baj van, csak a kormányra nem.
Peller Anikó
Orbán Viktorhoz fordultak a kínai vakcinával oltott nyugdíjasok? Hát ha ennyire hülyék vagytok akkor döfi. A röfi majd seggit.
ómió
Akkor, ez az efftársi riogatás is "hatott" rájuk!
kokopelli
Az a lényeg,hogy a Sz@rgyártó Petike,legombolta a sliccszeműektől a "proviziót" (..ne legyen neki elég
gyógyszerre) (;-))
human
@division: Az a furcsa, hogy Orbánék kiállhattak volna, hogy OK elismerik, hogy a kínai oltás gyengébben teljesít, mint ahogy várták (mondjuk a 60 év felettiek oltására nincs mentség, mert azt még Kína sem javasolta) és elnézést kérnek és elmondják a megoldást azok számára akik védtelenek maradtak a vírus ellen. Azaz harmadik oltást kapnak. DE NEM. Orbán valamiért nem hajlandó elismerni ezt a hibát.
És eddig tartott a politikai korrektségem. Szerintem ne is ismerje el. Ezt szándékosan csinálták pusztán politikai és pénzügyi haszonért. Többek közt ezért tartom Orbánt hazaárulónak. Magyar emberek életét feláldozni önző módon saját érdekeiért kimeríti a hazaárulás fogalmát.
division
@human: Ebben egyet kell értenem veled, a 3. oltással viszont az a gond, hogy egyelőre nem engedélyezett.
human
@division: És kérdés, hogy miért? A tipp az, hogy az egy hiba beismerése lenne és az rombolná Orbán tévedhetetlen imázsát.
Na mindegy. Mihamarabb kénytelenek lesznek engedélyezni, csak még ki kell találniuk a kommunikációt hozzá. Viktor nimbuszát nem érheti kár.
division
@human: Állítólag rövidesen megkaphatja majd mindenki akit Sino - val oltottak.
nezelodo
Meg lesz oldva ez a nehéz kérdés, megkapják hamarosan a sokadik Nemzeti Konzultációs levelet, amiben biztos benne lesz a kérdés, hogy mi a véleményük a kínai Maó Könnyéről, és azokról akik "terheléses támadást" indítottak a kormány regisztrációs lapjai ellen, hogy Pf oltást kaphassanak. Aki jól válaszol öt kiló krumplit vagy egy megafont nyerhet, hogy hangosan dicsőítse a fő-fő vezénylő tábornokunkat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.