Sem Kásler Miklós, -civil szakmáját tekintve orvos- sem Pintér Sándor belügyminiszter, sem Müller Cecília -aki szintés letette a hippokratészi esküt- de még csak nem is Orbán Viktor miniszterelnök voltak azok, akik állták a sarat, Ők csupán a kamerák kereszttüzében villogtak és hozták meg ad hoc döntéseiket, mikor mi felelt meg az éppen aktuális kormányukáznak. Juszt László megfogalmazásában...

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az ott lakók olyan gazdagok, hogy nem okoz nekik gondot a pár tízezer forint kifizetése, ha kíváncsiak a saját védettségükre.
Orbánék öntömjénezése már megszokott dolog! Ha ők nem lettek volna, nem "dolgoztak volna éjt nappá téve" lehet, hogy kevesebb lett volna az elhunyt, és a szövődményektől szenvedő páciens?
Nyírfa
" Nem miattuk, hanem ellenükre. "

Ez a kormány végbizonyítványa. Rettenetes, döbbenetes. Nincs Európában még egy ország, amely ilyen szégyentelenül használta ki a járvány teremtette helyzetet a maga vélt politikai/gazdasági érdekei szerint. Amely a bajban mutatta meg, milyen színjátékot űz a haza , a nép zászlajába öltözve.
Hogy is mondta Juszt? Előbújtak a viceházmesterek, a kisnyilasok.
Előbújtak. Csak az nem látja őket annak, amik, aki hasonló.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.